επικαιρότητα

Tο «ευχαριστώ» των Καστελοριζιών στον ΚικίλιαΟ Υπουργός Υγείας φαίνεται να γνωρίζει καλά ότι πολλές φορές η αυτοψία είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος διοίκησης. Αυτό το μοντέλο έχει επιλέξει, επισκεπτόμενος Μονάδες Υγείας και διαπιστώνοντας από κοντά το βαθμό ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.

«Το Καστελόριζο απέκτησε ακόμα έναν φίλο», τονίζει σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Μεγίστης αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια στο νησί.

Στο Καστελόριζο, ο Υπουργός Υγείας συγκάλεσε σύσκεψη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και ανακοίνωσε την άμεση τοποθέτηση γυναικολόγου στο νησί, ενώ μόλις διαπίστωσε πως υπάρχει κενή θέση αγροτικού γιατρού στο νησί, τηλεφώνησε αμέσως στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και κανόνισε να μεταβεί οπλίτης ιατρός και να καλυφθεί το κενό.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό για την άμεση και αμέριστη συμβολή του στα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα της Υγείας στο νησί και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ήδη, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη άσκηση των καθηκόντων του», αναφέρει η ανακοίνωση.


Ο Υπουργός Υγείας φαίνεται να γνωρίζει καλά ότι πολλές φορές η αυτοψία είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος διοίκησης. Αυτό το μοντέλο έχει επιλέξει, επισκεπτόμενος Μονάδες Υγείας και διαπιστώνοντας από κοντά το βαθμό ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.

Και από ό,τι φαίνεται, το μοντέλο αυτό αποδίδει.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά