επικαιρότητα

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί 2020-2021: η ΚΥΑ με όλα τα δεδομένα του ΠρογράμματοςΕκδόθηκε και φέτος η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την υλοποίηση της Δράσης “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” έτους 2020-2021, την οποία θα ακολουθήσει η έκδοση Πρόσκλησης από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Ωφελούμενες της δράσης είναι: μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών, καθώς και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα / άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια παιδιών ή άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία / άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση.

Οι ωφελούμενες της δράσης θα πρέπει να είναι εργαζόμενες (μισθωτές, αυτοαπασχολούμενες), ή άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.

Από τις ως άνω κατηγορίες εξαιρούνται οι τακτικοί και αορίστου χρόνου Υπάλληλοι του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, καθώς και Υπάλληλοι, οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου των ΟΤΑ (Α’ και Β’ βαθμού) και των ΝΠΔΔ αυτών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για τις κατηγορίες των θέσεων Β3 και Δ του αρ.5 της ΚΥΑ.

Δομές παροχής υπηρεσιών φροντίδας, φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών ή/και ατόμων ΜΕΑ, οι οποίες λειτουργούν νομίμως, δύνανται να είναι μόνο: Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί / Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας / Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) / Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ μεΑ).

Στο κείμενο της ΚΥΑ μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για

- τις ωφελούμενες,

- τις δομές,

- τα ετήσια όρια δαπάνης,

- τα κριτήρια,

- τη μοριοδότηση,

- τη διαδικασία επιλογής ωφελουμένων,

- τη διαδικασία τοποθέτησης,

- τις υποχρεώσεις των ωφελουμένων και των δομών,

- τις επιλέξιμες δαπάνες , πιστοποιήσεις και πληρωμές,

- τη διασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης της πράξης,

- την κατανομή του προϋπολογισμού της πράξης,

- τον έλεγχο και παρακολούθηση της δράσης.

- την τήρηση κανόνων πληροφόρησης και δημοσιότητας.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά