επικαιρότητα

Το ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου καταδικάζει την προσπάθεια φίμωσης μέσω μηνύσεων την ελεύθερη δημοσιογραφία



Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε το πρωί ότι κατατέθηκε μήνυση από τον πρόεδρο των προνοιακών ιδρυμάτων για συκοφαντική δυσφήμηση προς τον ιδιοκτήτη του NOTOSNEWS κ.Τσαμπίκο Δέμελο και την δημοσιογράφο Μαρία Χονδρογιάννη, με αποτέλεσμα να βρεθούν σήμερα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα και στης 14:15 στον εισαγγελέα όπου παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο για της 7/4/2021.

Το έγκλημα που διέπραξαν οι δημοσιογράφοι είναι ότι έφεραν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή τον θάνατο της 27χρονης φιλοξενούμενης του ιδρύματος χρονίων παθήσεων Άγιος Ανδρέας,ένα γεγονός που περίπου για μια εβδομάδα δεν είχε μαθευτεί.

Στο συγκεκριμένο άρθρο γινόταν αναφορά για το ιστορικό της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής,ένα γεγονός το οποίο θέσαμε στην Βουλή ως ΜέΡΑ25 με σχετική ερώτηση ώστε να διερευνηθεί αν υπήρχαν πιθανές παραλείψεις.

Από ότι φαίνεται την τακτική κάποιων βουλευτών της κυβέρνησης να μηνύουν όποιον τολμάει να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του υιοθετείται και από τοπικά της στελέχη με σκοπό να φιμώσουν την ελεύθερη δημοσιογραφία.

Πιστεύουμε ότι τελικά δεν είναι τυχαίο ότι μια ιστοσελίδα ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης μας να πέφτει με αποτέλεσμα οι αναγνώστες του να μην μπορούν να αναδημοσιεύσουν τα καυστικά του άρθρα.

Ως ΜέΡΑ25 καταδικάζουμε τέτοιου είδους πρακτικές που προσπαθούν να φιμώσουν την ελεύθερη δημοσιογραφία, και θα είμαστε στο πλευρό σε όποιον διώκεται επειδή προσπαθεί να παράξει ελεύθερη δημοσιογραφία.

Για την ΠΣΕ Δωδεκανήσου

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας

Αθανάσιος Μπαράκας



Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά