επικαιρότητα

Τελευταία προθεσμία για τα 534 ευρώΤην προσεχή εβδομάδα λήγουν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων που αφορούν την ειδική αποζημίωση έως 534 ευρώ, για τις αναστολές συμβάσεων του Ιουνίου.

Έως τις 27 Ιουλίου εργοδότες και εργαζομένοι έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν ή να προχωρήσουν σε ορθές επαναλήψεις αναστολών συμβάσεων εργασίας μηνός Ιουνίου. Οι αιτήσεις γίνονται στην πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr και είναι απαραίτητες για όσους υπαλλήλους τέθηκαν σε αναστολή για πρώτη φορά εντός του προηγούμενου μήνα. Οσο για τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε αναστολή σύμβασης κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο ή και Μάιο και παρατείνεται η αναστολή για τον Ιούνιο, αυτοί οφείλουν να υποβάλουν αίτηση μόνο αν θέλουν να τροποποιήσουν στοιχεία, όπως για παράδειγμα ο ΙΒΑΝ.

Όσον αφορά τους εποχικούς εργαζόμενους, εκείνοι μπορούν έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου να υποβάλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις, είτε γιατί δεν έχουν ακόμη επαναπροληφθεί είτε γιατί επαναπροσλήφθηκαν μετά την 1η Ιουνίου και κατά συνέπεια δικαιούνται ειδική αποζημίωση για κάποιο διάστημα.

Τέλος για τις περιπτώσεις εποχικών που επαναπροσλήφθηκαν εντός του Ιουνίου και στη συνέχεια η σύμβασή τους τέθηκε σε αναστολή, εκείνοι οφείλουν να κάνουν μονομερή σύμβαση για το διάστημα της μη πρόσληψης και δεύτερη δήλωση, μετά τον εργοδότη τους, για το διάστημα για το οποίο ισχύει η αναστολή σύμβασης.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S