επικαιρότητα

Aegean: Όλοι οι προορισμοί εσωτερικού από 19 ευρώΓια κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 26/07/2020 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1η Σεπτεμβρίου 2020 – 31η Οκτωβρίου 2020.

Πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού που ξεκινούν από 19 ευρώ προσφέρει η Aegean. Συγκεκριμένα η εταιρεία προσφέρει 20.000 θέσεις εσωτερικού είτε για απευθείας πτήσεις είτε για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό εσωτερικού με το δίκτυο της Olympic Air από €19.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €24. Τα εισιτήρια αφορούν πτήσεις από/προς Αθήνα για τους προορισμούς: Κάρπαθος, Ικαρία, Νάξος, Κύθηρα, Μήλος, Πάρος, Σκύρος, Ζάκυνθος, Λέρος, Σητεία, Σκιάθος αλλά και πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη για τους προορισμούς Μύκονος, Σαντορίνη, Κως, Ρόδος, Μυτιλήνη, Σκιάθος, Χανιά, Ηράκλειο, Πάρος, Σάμος, Καλαμάτα και Χίος και το δρομολόγιο από/προς Ρόδο – Καστελόριζο.Η προσφορά των 19 ευρώ αφορά τύπο εισιτηρίου GoLight που περιλαμβάνει μία αποσκευή στην καμπίνα. Παράλληλα η εταιρεία προσφέρει και ναύλους flex από €34 με μία αποσκευή στην καμπίνα, μία παραδοτέα αποσκευή έως 23kg, δυνατότητα επιλογής standard θέσης δωρεάν και απεριόριστες αλλαγές χωρίς rebooking fees.

Να σημειωθεί ότι οι ναύλοι αφορούν κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 26/07/2020 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1η Σεπτεμβρίου 2020 – 31η Οκτωβρίου 2020.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά