ροή ειδήσεων

ANT1: Ακυρώνει τη μετάδοση τουρκικού σίριαλ λόγω Ερντογάν-Αγίας Σοφίας

Η όξυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων οδήγησαν τους υπευθύνους του καναλιού στην απόφαση να ματαιώσουν την προβολή του σίριαλ «Yasak Elma»



Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δοκιμάζονται σφοδρά το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις κινήσεις της Τουρκίας τόσο μετατρέποντας την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, όσο και με την κινητικότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων απέναντι από το Καστελόριζο.

Η διοίκηση του Αντέννα αποφάσισε την ακύρωση της τουρκικής σειράς «Yasak Elma», δηλαδή «Απαγορευμένο Μήλο», που είχε προγραμματίσει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Η συγκεκριμένη σειρά έχει μάλιστα μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο στην γειτονική χώρα, αλλά και όσες προβάλλεται, με αποτέλεσμα να κινήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΑΝΤ1 που είχαν κλείσει μάλιστα και συμφωνία.

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου, πήρε ομόφωνη απόφαση να προχωρήσει στην ακύρωση της συμφωνίας και να μην μεταδοθεί η σειρά, μετά τις αποφάσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που προκάλεσαν κρίσεις στις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *