επικαιρότητα

Aurinkomatkat: Ξεκινούν νωρίτερα οι πτήσεις για Κρήτη και διπλασιάζονται τα δρομολόγια προς ΡόδοΟ φινλανδικός tour operator Aurinkomatkat, ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις προς Κρήτη θα ξεκινήσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο και τον διπλασιασμό των δρομολογίων προς Ρόδο, από την 1η Αυγούστου.

Λόγω αυξημένης ζήτησης ο Aurinkomatkat θα αυξήσει για ακόμα μία φορά τις πτήσεις προς τα Χανιά προσθέτοντας πτήσεις το Σάββατο 18 Ιουλίου και την Κυριακή 26 Ιουλίου. Επίσης, θα πραγματοποιούνται ταξίδια προς την Αττάλεια και στην Ισπανία (Costa del Sol και Μαγιόρκα) από τις αρχές Αυγούστου.

Ο CEO του Aurinkomatkat, Timo Kousa, αναφέρει:

«Η ζήτηση έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τις τελευταίες εβδομάδες και θέλουμε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας την ευκαιρία να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με την προσθήκη επιπλέον πτήσεων τον Ιούλιο.

Κύρια προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας. Είμαστε σε επαφή με όλους τους συνεργάτες στους προορισμούς και, βάσει των πληροφοριών που έχουμε λάβει, μπορούμε να δράσουμε με υπευθυνότητα ώστε να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνουν τις διακοπές τους με ασφάλεια».

money-tourism.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S