επικαιρότητα

Διαμαρτυρήθηκαν Για Τα Κομμένα Δέντρα Της Ροδιακής Έπαυλης (Φωτο)Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αλλά και ενημέρωσης είχαν σήμερα το πρωί συμπολίτες μας που βρέθηκαν στην Ροδιακή Έπαυλη μετά απο κάλεσμα του συλλόγου Riches.


Οι πολίτες που βρέθηκαν εκεί ενημερώθηκαν για τα 6 δέντρα που κόπηκαν ανάμεσα τους ένα σπάνιο κοραλόδεντρο και μια προστατευόμενη γραμυθιά τα οποία θα μπορούσαν να είχαν σωθεί σύμφωνα με γεωπόνο του νησιού μας .

Απο την άλλη ο δήμος ισχυρίζεται πως η κοπή ήταν αναγκαία για την επιβίωση του μνημείου καθώς η αμέλεια πολλών ετών έφτασε στο σημείο να φυτρώνουν παντού δέντρα και να εισέρχονται στο ήδη ταλαιπωρημένο κτίριο με αποτέλεσμα μεγάλες ζημιές και στατικά προβλήματα απο τις ρίζες. 

Αίτημα των πολιτών ο δήμος να τους παραδώσει αντίγραφο της μελέτης για την διαμόρφωση του κτηρίου όσο και συνολικά του πάρκου καθώς πιστεύεται πως θα υπάρξουν και άλλες κοπές δέντρων .


rodosreport

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά