επικαιρότητα

Αυτό είναι το νέο σποτ της Τουρκίας για «διακοπές με ασφάλεια»Με ένα εξαιρετικό σποτ, που επιχειρεί να καταδείξει την ασφάλεια της Τουρκίας για διακοπές, εν μέσω κορωνοϊού, που δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου, η γειτονική χώρα, επιχειρεί το come back στο διεθνές τουριστικό σκηνικό, αν και οι μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, παραμένουν κλειστές γι’ αυτήν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σποτ σε 14 ημέρες, έχει κάνει 15.596.673 προβολές, έναντι 442.151 προβολών που έχει κάνει το ελληνικό «Greek Summer», που δημοσιεύτηκε, στις 4 Ιουνίου και 12.443 προβολές που έχει κάνει το «Destination Greece Health First», που «ανέβηκε», πριν από 3 μόλις ημέρες.

Βεβαίως μικρή σημασία έχουν οι προβολές, αλλά επειδή έχει χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο επιχείρημα στο παρελθόν, προκειμένου να στηριχθεί η επιχειρηματολογία για επιτυχημένο σποτ, για τον λόγο αυτό, το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, δημοσιεύει τους αριθμούς αυτούς.

Στο σποτ, που διαρκεί ένα λεπτό και απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες, εκτός από το κλασικό λογότυπο της Τουρκίας, προβάλλεται και η Turkish Airlines.

 money-tourism.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά