ροή ειδήσεων

ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ! Ποιους «δείχνουν» οι Τούρκοι μέσα στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)



«Σαμποτάζ» στην Ελλάδα από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους...


«Κάποιοι Έλληνες ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και απόστρατοι συμμερίζονται την άποψή μας. Περιμένουμε τους Έλληνες φίλους μας, να λάβουν υπ’ όψη τους αυτές τις εκτιμήσεις».

Αυτά δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, σε σχέση με δηλώσεις κυρίως από την Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) και το σημιτικό περιβάλλον σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά.


Την ίδια ώρα, υποτιτλισμένη και με δεκάδες χιλιάδες αναπαραγωγές, τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας προβάλλουν την τοποθέτηση του ομότιμου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, άλλοτε μέλους και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χρήστου Ροζάκη, στην “ΚΡΗΤΗ TV”, η οποία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων με συνέπεια την αποπομπή του. Οι ατυχείς και προσωπικές, όπως εκ των υστέρων χαρακτηρίστηκαν, δηλώσεις Ροζάκη… επιστρατεύονται στην τουρκική προπαγάνδα με προφανή στόχο, την ώρα που ο Ερντογάν διεκδικεί “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο και κλιμακώνει με απαράδεκτο τρόπο τις προκλήσεις.

Αναλυτές υπογραμμίζουν ότι δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά για μια συντονισμένη γραμμή, την οποία χρησιμοποιεί πλέον η Τουρκία.

«Το Καστελόριζο είναι απομακρυσμένο από τη Ρόδο, αλλά είναι κοντά στις ακτές της Τουρκίας», τόνισε ο κ. Ροζάκης, με τις δηλώσεις του να “ανάβουν φωτιές” και με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη να υπογραμμίζει ξανά πως το Καστελόριζο ανήκει στην ελληνική επικράτεια, πράγμα στο οποίο ο κ. Ροζάκης συμφώνησε, όμως, όπως συμπλήρωσε, «από εκεί και πέρα, ένα από τα βασικά κριτήρια για να προσδιορίσεις την οριοθέτηση είναι το μήκος των ακτών».

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στα Παραπολιτικά ξεκαθάρισε πως το Καστελόριζο έχει υφαλοκρηπίδα. Φωνές όμως εντός Ελλάδας υποδαυλίζουν την προσπάθεια που γίνεται να αμυνθεί η χώρα μας απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/20 12:41

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. αναλαμβανουν την εξουσια αφού πρώτα τους πουν τι θα κάνουν. Είναι πουλημένοι και προσκηνημένοι . Όλες οι δηλώσεις που γίνονται είναι σχεδιασμένες από τους λαγούς. Δένδιας και Μητσοτάκης είναι καλά προετοιμασμ΄ένοι για το ξεπούλημα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *