επικαιρότητα

Ροδίτης καταγγέλλει στην ΟΥΝΕΣΚΟ τον Ερντογάν

Καταγγελία στην ΟΥΝΕΣΚΟ για την Αγία Σοφία


ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΡΟΔΟΥ 
ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ 17 Α-ΣΓΟΥΡΟΥ ΡΟΔΟΣ ΤΚ 85100, ΤΘ 1056, 
Τλφ 6934897836 Ρόδος 24-7-2020 

 ΠΡΟΣ ΟΥΝΕΣΚΟ /ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 210-ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Θέμα: Καταγγελία του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν 

Αξιότιμοι κύριοι εκπρόσωποι του Παγκοσμίου Πολιτισμού 

Σας καταγγέλλω τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Τ. Ερντογάν δια την αισχράν βεβήλωσιν που διέπραξε την 10ην Ιουλίου 2020 , μετατρέποντας με απόφασίν του τον Ελληνορθόδοξον Ναόν της Χριστιανοσύνης, Παγκόσμιο Σύμβολον όλης της Οικουμένης, εις Τζαμί (ισλαμικό τέμενος) και τελώντας ήδη από της Παρασκευής 24-7-2020 «ισλαμική προσευχή». Η βέβηλος αυτή πράξις της δικτατορικής αποφάσεώς του, ήτις ξεσήκωσε εκατομμύρια ανθρώπους εις όλον τον κόσμον, πρέπει να εύρη από Σας την δέουσα Τιμωρίαν, καθότι η Αγία Σοφία ήτο από του 1935 (Κεμάλ Ατατούρκ) αρχαιολογικός χώρος και προστατευόμενο από Σας ιστορικό μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Ως κτήτωρ και Δ/ντής του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου (το οποίον έτυχε και δικής Σας επιβραβεύσεως) αναμένω την κατακραυγή και καταγγελία Σας προς πάσαν κατεύθυνσιν και αναζήτησιν ευθυνών από τον παραβιάσαντα την Συμφωνίαν Τουρκίας –Ουνέσκο για την προστασίαν του μνημείου. 

Η πράξις αυτή και γενικά η όλη συμπεριφορά του Ερντογάν προς γείτονες λαούς, αναδεικνύει ένα νέον Χίτλερ, που δεν σέβεται τίποτε όσιον και ιερόν, που παραβιάζει ασυστόλως διεθνείς κανόνες και συμπεριφορές και παραπέμπει ευθέως σε πρωτόγονο άνθρωπο (homo Erectus) κι όχι του 21ου αιώνος, που το μόνο που τον ηδονίζει και τον ευχαριστεί είναι η καταστροφή, ο θάνατος, η βεβήλωσις, η αρπαγή και σφετερισμός ξένων περιουσιών, η κατάκτησις ξένων εδαφών καθώς και ο μεσαιωνικός βίαιος εξισλαμισμός των … «απίστων»! 

Εν αναμονή Υμετέρων ενεργειών, 

Διατελώ μετ’ Εκτιμήσεως 
ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Ο δήμος έχει ξηλώσει ολλα τα παγκακια στην πόλη της Ρόδου. ο κ Καμπουράκης αντί να κοιτάξει να φτιάξει την πόλη δρόμους, φωτα, πλατείες συμανση. Απλως καταστρεφει. τωρα που τον έκαναν δήμαρχο ένα σύνολο πολιτών δεν τον βλέπω καθόλου έξω σε γειτονιές όπως έκανε. να μας πει τι μάρκα κόλλα έχει η καρέκλα του κ δεν μπορεί να σηκωθεί. Ευχαριστώ! Ο ξυλουργός.

M M S

M M S