επικαιρότητα

Η χρυσαφένια παραλία κάτω από το μοναστήρι της Παναγίας Τσαμπίκας



Όποιος έχει επισκεφτεί τη Ρόδο, δεν γίνεται να μην έχει μαγευτεί από τις παραλίες της και τα απίστευτα νερά της. Και δεν γίνεται να μην έχει επισκεφτεί την Τσαμπίκα. Άλλωστε, πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού.

Ατού της είναι αναμφίβολα η ατελείωτη αμμουδιά, τα καθαρά της νερά και το τοπίο που την περιβάλλει. Η παραλία βρίσκεται κάτω από τον βράχο με το Μοναστήρι της Παναγίας Τσαμπίκας, από την οποία πήρε και το όνομά της. Βρίσκεται νοτιοανατολικά της πόλης της Ρόδου και η πρόσβαση μπορεί να γίνει οδικώς, ακολουθώντας τον δρόμο μετά τα Κολύμπια, είτε και από θαλάσσης, με τα καΐκια, που κάνουν ημερήσια δρομολόγια από την πόλη της Ρόδου.

Αν φτάσετε μέχρι εδώ, συνδυάστε το μπάνιο σας με μία επίσκεψη στο μοναστήρια της Παναγιάς της Τσαμπίκας, πάνω στον λόφο, το οποίο χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Η θέα είναι πανοραμική, τόσο προς τις παραλίες όσο και προς το εσωτερικό του νησιού.














Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά