ροή ειδήσεων

Ένοπλες Δυνάμεις: Πώς Ναυτικό και Αεροπορία θα προλάβουν τα σχέδια Ερντογάν



Αποφασισμένοι να συντηρήσουν το κλίμα έντασης με την Ελλάδα είναι οι Τούρκοι, με συνεχείς απειλές και προκλήσεις κατά της χώρας μας.

Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να εξαντλήσει κάθε όλες τις δυνατότητες και τα ενδεχόμενα που υπάρχουν σε διπλωματικό επίπεδο, με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια να επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε ένα μαραθώνιο διαβουλεύσεων και επαφών.

Επιδιώκει σαφώς να βάλει φρένο στην τουρκική επιθετικότητα, αναζητώντας ισχυρές συμμαχίες στη Μεσόγειο που θα «γκρεμίσουν τα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Παράλληλα, στο Πεντάγωνο διαμορφώνουν συνεχώς σχέδια που θα «μπλοκάρουν» την οποιαδήποτε τουρκική ενέργεια εξ αρχής, με το Πολεμικό Ναυτικό να έχει δημιουργήσει ένα πλωτό τείχος, τόσο γύρω από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όσο κυρίως στο «τόξο» Καστελόριζο – Κάρπαθος – Κάσος – Κρήτη.

Αυτή την περίοδο, παρά το γεγονός παρά το γεγονός πως ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος ασκήσεων από όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις, με κορωνίδα αυτών τον τορπιλισμό του πλοίου «ΈΒΡΟΣ» από υποβρύχιο τύπου 214, οι μονάδες του Ελληνικού Στόλου δεν γύρισαν όλες στο ναύσταθμο. Περίπου 15 μονάδες επιφανείας, συν φυσικά τους «αόρατους φονιάδες», τα υπερσύγχρονα υποβρύχια τύπου 214 «περιπολούν» συνεχώς σε όλο το μήκος του Αρχιπελάγους.

Όσο για την Πολεμική Αεροπορία, δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο ο σχεδιασμός. Τα ελληνικά φτερά έχουν δημιουργήσει ένα αόρατο τείχος στον αέρα και δίνουν καθημερινά δυναμικές απαντήσεις στους προκλητικούς Τούρκους που βλέπουν τους Έλληνες χειριστές να τους νικούν κατά κράτος σε κάθε αερομαχία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *