επικαιρότητα

Τοποθέτηση παιδικής χαράς στο Κ.Π.Κ. Αγίων ΑποστόλωνΜε απόφαση του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεωργίου-Ευθυμίου Τριάντου , Αντιδημάρχου Ρόδου και του Διοικητικού Συμβουλίου , ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού για την προμήθεια παιδικής χαράς , κρεβατιών-ράντζων και καθιστικών πάγκων στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π. , συγκεκριμένα του ¨Κοινοτικού Προσχολικού Κέντρου Αγίων Αποστόλων¨ και του Π.Σ. ¨Μ. Καβαρινού¨ ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα .Η συγκεκριμένη προμήθεια ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα: “Επιχορήγηση των Δήμων και Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης , σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017″ , με πηγή χρηματοδότησης το Υπουργείο Εσωτερικών, ΠΔΕ ΣΑΕ 055 2017 ΣΕ05500005, ποσού 11.172,40 € .

Έτσι στο Κοινοτικό Προσχολικό Κέντρο Αγίων Αποστόλων τοποθετήθηκαν παιδική χαρά με χλοοτάπητα και πάγκοι με στέγαστρα πιστοποιημένων προδιαγραφών , όπου τα νήπια σήμερα πλέον μπορούν να παίζουν και να αθλούνται σε ένα όμορφο και ασφαλή χώρο .

Επίσης εξοπλίστηκαν και οι δύο παιδικοί σταθμοί με κρεβάτια -ράντζα, για τις ανάγκες ανάπαυσης των νηπίων κατά την παραμονή τους στους σταθμούς .

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά