ροή ειδήσεων

Ύποπτο το κυνήγι για να κοπούν δέντρα καλοκαιριάτικα…..



Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία εμμονή στο κόψιμο δέντρων στο νησί. Ξεκίνησε από το ” καράφλωμα” της ομορφότερης οδού στα Κολύμπια συνεχίστηκε στην περιοχή Κόβα , για να γίνει ο ξυλοπεζόδρομος , μετά ξεκίνησε το κλάδεμα ή αν θέλετε καλύτερα το κόψιμο σπάνιων δέντρων στην βασιλική έπαυλη και τώρα στο Ροδίνι. Οι διαμαρτυρίες είναι απίστευτα πολλές αλλά το αυτάκι δεν ιδρώνει της υπηρεσίας πρασίνου .

Η εντολή ακόμα αναζητείται από ποιον δόθηκε μέσα στο καλοκαίρι να γίνετε αυτή η αποψίλωση των δέντρων. Πολλά ακούγονται γιατί οι ” κακές ” γλώσσες μιλούν για τοποθέτηση βαγιών ή φοινίκοδέντρων σε αντικατάστασή τους που σημαίνει αν όντως συμβεί αυτό ότι η δουλειά είναι στον μάστορα. Τι σημαίνει αυτό; Αν ισχύει λέμε τότε μιλάμε για κάποια προμήθεια αυτών των δέντρων με σκοπό να πουληθούν στον δήμο και κάποιος να βγάλει καλό μεροκάματο χρησιμοποιώντας φυσικά τις γνωριμίες του. Ο καιρός θα δείξει αν αληθεύουν οι φήμες ή παραμείνουν μόνον φήμες διότι στην Ελλάδα υπάρχουν πάντα οι επιτήδειοι οι οποίοι καρπώνονται χρήματα χωρίς να υπολογίζουν το κοινό συμφέρον . Και στην περίπτωση αυτή ήταν να παραμείνουν τα δέντρα ανέγγιχτα ή τουλάχιστον να τα μετέφεραν με κάποιο άλλο τρόπο σε άλλα σημεία τα οποία θα μπορούσαν να τα ” μεταμοσχεύσουν”. Κοντά τα Σάββατα κοντά και οι Κυριακές για να δούμε τελικά αν όλη αυτή η φαρσοκωμωδία θα εμφανίσει κάποιους πρωταγωνιστές που θα ξεζουμίσουν για μια ακόμη φορά τον δήμο.Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις και τις παρακολουθούμε στενά.

Και κάτι τελευταίο όλα αυτά τα δέντρα που κόβονται που τα πάνε και που τα τοποθετούν άραγε . Πάνε στον ΧΥΤΆ ή κάποιοι τα χρησιμοποιούν για να τα πουλήσουν καυσόξυλα. Ερωτησούλες και όσοι θέλουν οι υποτιθέμενοι αρμόδιοι ας δώσουν τις απαντήσεις στους πολίτες.

in12.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/20 22:51

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΣΟΡΩΝΗΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΕΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *