επικαιρότητα

Τα προβλήματα των εργαζομένων στα εποχικά επαγγέλματα σε συνάντηση με το ΚόνσολαΤη συνάντηση πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Κρήτης και Ρόδου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα Τετάρτη 08 Ιουλίου 2020, με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στη συνάντηση έδωσαν το "παρών" ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, κ Εγγλέζος Παναγιώτης, το μέλος της Διοίκησης, κ. Μπούκλας Ηλίας και ο Πρόεδρος του Ε.Κ. Χανίων, κ. Μανωλικάκης Ιωάννης (εκπροσωπώντας τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης).

Στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας του Υφυπουργού με τα Εργατικά Κέντρα Ρόδου και Κρήτης, ετέθη το ζήτημα που προέκυψε με τους δικαιούχους της 3μηνης έκτακτης αποζημίωσης των εργαζομένων στα εποχικά επαγγέλματα και της απόρριψής τους εξαιτίας των επιπλέων ημερών επιδότησης ανεργίας που είχαν.


Ο κ. Κόνσολας δεσμεύτηκε ότι θα αναπτύξει το θέμα σε Διυπουργική συνάντηση και συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να προωθήσει τα δίκαια αιτήματα των εποχιακά εργαζομένων ώστε στα μέτρα στήριξης να συμπεριληφθούν όλοι οι εποχιακά απασχολούμενοι.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν και άλλα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στα εποχικά καταλύματα, τους εργαζόμενους στα τουριστικά λεωφορεία που δεν τους δέχεται το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», καθώς και η μέριμνα για τους εργαζόμενους στα προγράμματα επιμόρφωσης του Υπουργείου Τουρισμού.

Επίσης υπήρξε επικοινωνία με κυβερνητικούς παράγοντες, με τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Ε, κ. Παναγόπουλο Ιωάννη και με το βουλευτή Χανίων, κ. Βολουδάκη Μανούσο, οι οποίοι υποστήριξαν τα δίκαια αιτήματα που τέθηκαν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά