ροή ειδήσεων

Στην εντατική γυναίκα με κορονοϊό από τη Ρόδο που μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο



Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται μια 64χρονη γυναίκα η οποία είναι θετική στον κορονοϊό και χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή στο Ηράκλειο από τη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 64χρονη μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, βρίσκεται διασωληνωμένη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.


Η 64χρονη εμφανίζει και υποκείμενα νοσήματα ενώ η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με εκτιμήσεις των γιατρών, έκανε επιβεβλημένη την μεταφορά της στην Κρήτη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο 55χρονος Κρητικός ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό μετά από ταξίδι του στη Ρωσία, παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα με αποτέλεσμα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ και του έχει τοποθετηθεί αναπνευστήρας ενώ σε περίπτωση που χειροτερεύσει η κατάσταση του τότε θα εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όσον αφορά τον 44χρονο άνδρα από την Ρουμανία, βρισκόταν σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Χερσόνησο όπου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μέσα στο τελευταίο 24ωρο με αποτέλεσμα να κριθεί υποχρεωτική η μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση για τα κρούσματα του ιού στο νησί, ειδικά όσον αφορά τουρίστες, δεν είναι σαφής καθώς δεν υπάρχει απολύτως καμία ενημέρωση από τις επίσημες αρχές, ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία, τουλάχιστον 38 είναι τα κρούσματα στο νησί, από την αρχή της πανδημίας, με τα εισερχόμενα κρούσματα (δηλαδή τουρίστες που ήρθαν στο νησί από την 1η Ιουλίου και μετά) να ξεπερνούν τα 15, χωρίς να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός ή εάν και πόσοι βρίσκονται σε ξενοδοχεία καραντίνας.

Πηγή: pancreta.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *