ροή ειδήσεων

Στοχοποίηση του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α και της Διοίκησής του με δημοσιεύματα



Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους και συγκεκριμένoυς ιστότοπους μια εξόφθαλμη στοχοποίηση του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α και της Διοίκησής του δημοσιεύοντας ψευδείς και αναληθείς πληροφορίες. Η δημοσίευση των πληροφοριών αυτών έχουν στόχο να πλήξουν την αξιοπρέπεια, τιμή και υπόληψη ανθρώπων και γενικότερα του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.

Μετά από τα τελευταία σκοπίμως αναληθή, αβάσιμα, συκοφαντικά και ποινικά κολάσιμα δημοσιεύματα των ιστότοπων Notosnews και Sky Ρόδος η Διοίκηση του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίαση να προβεί σε δικαστικές ενέργειες και συγκεκριμένα αρχικά στην αποστολή εξώδικης πρόσκλησης- όχλησης προς τους ανωτέρω ιστότοπους και δημοσιογράφους να αποσύρουν τα εν λόγω ψευδή δημοσιεύματα που θίγουν σκοπίμως τη διοίκηση του Κέντρου και το προσωπικό του, να ανακαλέσουν και να ζητήσουν με αντίστοιχο δημοσίευμά τους δημόσια συγγνώμη προκειμένου να αποκατασταθεί η πάσα αλήθεια. Σε διαφορετική περίπτωση η διοίκηση του ΚΚΠΠΝΑ θα προβεί στις απαιτούμενες δικαστικές ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή του.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α Παύλος Μπακίρης έχει ήδη υποβάλει έγκληση ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα ανωτέρω δημοσιεύματα και έχει ξεκινήσει ποινική διαδικασία.

Προς αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας τα γεγονότα έχουν ως εξής: η άτυχη 27χρονη φιλοξενούμενη του Θ.Χ.Π Άγιος Ανδρέας έπασχε από βαριά ψυχοσωματική και πνευματική υστέρηση και σιτιζόταν με γαστροστομία. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 και περί ώρα 10 μ.μ, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας και αφού η περιθαλπόμενη είχε ήδη σιτιστεί, η νοσηλεύτρια του ιδρύματος διαπίστωσε ότι αποσυνδέθηκε η στομία. Άμεσα ενημερώθηκαν η προϊσταμένη του νοσηλευτικού και ο Πρόεδρος του Κέντρου και επικοινώνησαν πάραυτα με εξειδικευμένο γιατρό του νοσοκομείου Ρόδου. Ο γιατρός του νοσοκομείου Ρόδου τους καθησύχασε και τους έδωσε οδηγίες για τη μεταφορά της την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο. Εν συνεχεία, μετά από υπόδειξη των θεραπόντων γιατρών αγοράστηκε, παράλληλα με τη διακομιδή της ασθενούς, με έξοδα του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α, ο συγκεκριμένος τύπος στομίας και παραδόθηκε στο νοσοκομείο για τοποθέτηση. Έκτοτε η 27χρονη ασθενής νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του Γ.Ν Ρόδου μέχρι το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 όπου δυστυχώς απεβίωσε.

Από τα ανωτέρω πραγματικά περιστατικά προκύπτει το συκοφαντικό, κακόβουλο και απολύτως ψευδές των δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν.

Το Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α με τις θυσίες του προσωπικού και τις προσπάθειες της εκάστοτε διοίκησης αποτελεί πρότυπο κρατικού ιδρύματος και προσφέρει τις υπηρεσίες του με αγάπη και φροντίδα στις ευαίσθητες ομάδες που φιλοξενεί. Κανένας κακεντρεχής και κατ’ επάγγελμα συκοφάντης δεν θα καταφέρει να εκθέσει τους περιθαλπόμενους, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Κέντρου και να μειώσει την προσφορά του.



Το Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 





Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *