επικαιρότητα

Ξεκίνησε η ελληνική καμπάνια στα διεθνή μέσα από τον ΕΟΤΞεκίνησε εδώ και 10 περίπου ημέρες η προβολή της ελληνικής καμπάνιας στα διεθνή μέσα. Σε δήλωσή του στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, λέει ότι η καμπάνια, αποτελείται από δύο μηνύματα: Το «Greek Summer» , του οποίου η προβολή έχει ξεκινήσει εδώ και 10 περίπου ημέρες, κυρίως μέσω social media και «Destination Greece Health First», του οποίου η προβολή ξεκίνησε χθες.

φωτό: Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου

Η καμπάνια προβάλλεται σε 23 περίπου διεθνή μέσα, στις βασικές ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων και η Αγγλία και η Σουηδία, ενώ χθες δόθηκε από τις υπηρεσίες του ΕΟΤ, εντολή αναστολής της προβολής στην Σερβία, μέχρι νεοτέρας, λόγω των εξελίξεων με την πανδημία του κορωνοϊού. Η προβολή της θα επαναληφθεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και επιτραπούν ξανά τα ταξίδια στους Σέρβους, δεδομένου ότι ο ΕΟΤ παρακολουθεί την εξέλιξη των δεδομένων και παρεμβαίνει αμέσως, μόλις απαιτηθεί.

Όπως εξηγεί ο κ. Δ. Φραγκάκης, «Η καμπάνια έχει δύο βασικά μηνύματα: το ένα είναι το ελληνικό Καλοκαίρι και το δεύτερο είναι η ασφάλεια του προορισμού, που θα προβάλλονται εκ παραλλήλου και περίπου σε ίση αναλογία. Ωστόσο, βραχυπρόθεσμα, εντός Ιουλίου, θα υπάρξει μεγαλύτερη αναλογία υπέρ του μηνύματος της ασφάλειας του προορισμού, ακριβώς λόγω του γεγονότος ότι τώρα που γίνονται κρατήσεις, είναι σημαντικό να περάσει το μήνυμα αυτό».Ο προϋπολογισμός της καμπάνιας που έχει προγραμματστεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, είναι 6,5 εκατ. €, με έμφαση όπως προαναφέρεται στις βασικές ευρωπαϊκές αγορές, αλλά και στο digital κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην καμπάνια περιλαμβάνονται και η Αγγλία και η Σουηδία, καταδεικνύοντας την μεσοπρόθεσμη στρατηγική του ΕΟΤ, έστω κι αν πρόσκαιρα λόγω επιδημιολογικών χαραλτηριστικών, ήταν εκτός, όταν έγινε ο αρχικός σχεδιασμός. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή εκτός είναι οι ΗΠΑ και η Κίνα, απόφαση που θα επανεξεταστεί εάν αλλάξουν τα δεδομένα. Προβληματισμός υπάρχει για την Ρωσία, για την οποία ακόμη δεν έχει ληφθεί η σχετική απόφαση, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα υπάρξει έστω και κάποιο μικρό πρόγραμμα διαφήμισης και συνδιαφήμισης με τους tour operators.money-tourism.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά