επικαιρότητα

Καλεί σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Παρασκευή έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ ΡΟΔΟΥΚάλεσμα στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που διοργανώνει, έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου, το οποίο συνεδριάζει την Παρασκευή 31 Ιούλη, απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό του νησιού. Η κινητοποίηση θα γίνει στις 3 μ.μ., ενώ όπως αναφέρει στο κάλεσμά της η Επιτροπή, «παρότι από την 1η Ιουλίου έχουμε παραδώσει στον δήμαρχο υπόμνημα, ζητώντας να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για όλους τους ανέργους, τους ενταγμένους στα μέτρα στήριξης και τους ελαστικά απασχολούμενους, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει στη δημοσιευμένη ημερήσια διάταξη».

Ο ίδιος ο δήμαρχος, συνεχίζει η Επιτροπή, «σε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα την 1η Ιουλίου δεσμεύθηκε ότι το θέμα θα συζητηθεί. Εφόσον λοιπόν δεν το φέρνει ως θέμα για συζήτηση, αποδεικνύεται αφερέγγυος».

«Καλούμε τους εργαζόμενους του τουρισμού, όλους όσοι έχουν μείνει στον αέρα, χωρίς δουλειά και εισόδημα σε κινητοποίηση έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι», καταλήγει η Επιτροπή.

(Στο συνημμένο η επιστολή της Επιτροπής προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου).Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά