επικαιρότητα

Μειωμένη η τουριστική κίνηση σε Κάρπαθο και ΡόδοΣτην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο τουριστικός πράκτορας, Ηλίας Μακρής για την κατάσταση που επικρατεί στην Κάρπαθο και την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου και ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, Κώστας Αποστολίδης για τον τουρισμό στη Ρόδο.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά στην Κάρπαθο, υποστήριξε ο κ. Μακρής, ωστόσο αναμένονται τρεις αγορές μέχρι και τον Σεπτέμβρη, η ιταλική, η φινλανδική και η νορβηγική, ενώ ευελπιστούν και στους Έλληνες ταξιδιώτες.

Ίδιο το πρόβλημα και στη Ρόδο αν και σιγά σιγά ο τουρισμός έχει αρχίσει να ανεβαίνει, σύμφωνα με τον κ. Αποστολίδη. Η πληρότητα μέχρι στιγμής είναι κοντά στο 30%.


Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Ο δήμος έχει ξηλώσει ολλα τα παγκακια στην πόλη της Ρόδου. ο κ Καμπουράκης αντί να κοιτάξει να φτιάξει την πόλη δρόμους, φωτα, πλατείες συμανση. Απλως καταστρεφει. τωρα που τον έκαναν δήμαρχο ένα σύνολο πολιτών δεν τον βλέπω καθόλου έξω σε γειτονιές όπως έκανε. να μας πει τι μάρκα κόλλα έχει η καρέκλα του κ δεν μπορεί να σηκωθεί. Ευχαριστώ! Ο ξυλουργός.

M M S

M M S