
Ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ, Τομάσο Ντεμπενεντέτι, «χτύπησε» και πάλι, αυτή τη φορά μέσω Twitter.
Ο Ιταλός, μέσω fake λογαριασμού του Άκη Σκέρτσου, ανάρτησε στο γνωστό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης την «είδηση» πως πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Το μήνυμα ήταν γραμμένο στα αγγλικά.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Ιταλός φαρσέρ: «ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τομάσο Ντεμπενεντέτι «γνωστοποίησε» το θάνατο κάποιου, καθώς το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι τον Ιούλιο, όταν έγραψε πως απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ μεταξύ των «θυμάτων» του ήταν στο παρελθόν και ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Άλαν Γκρίνσπαν.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.