επικαιρότητα

Google: Σημαντική η αύξηση της επιθυμίας για ταξίδια για το 2021 | Οι Αμερικάνοι «θέλουν» ΕλλάδαΣύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η Kuoni από την Google, για 131 χώρες προκύπτει ότι η επιθυμία για ταξίδια στις ΗΠΑ για το 2021 έχει αυξηθεί κατά 121%, ενώ ιδιαίτερη προτίμηση στη χώρα μας δείχνουν οι Αμερικάνοι.

Μπορεί το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ να μη συνιστά τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στους Αμερικάνους να «ονειρεύονται» τα μελλοντικά τους ταξίδια.

Τα δεδομένα από τις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ δείχνουν πως στην κορυφή της λίστας βρίσκονται η Ιαπωνία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Αίγυπτος.

Όσον αφορά τα δεδομένα αναζήτησης ανά ήπειρο τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά. Ο κορυφαίος προορισμός για την Ευρώπη ήταν οι Μαλδίβες, για την Ασία τα ΗΑΕ και ο Καναδάς, για την Αφρική τα ΗΑΕ και για τη Ν. Αμερική το Περού. Συνολικά τα ΗΑΕ ήταν ο προορισμός με τις περισσότερες αναζητήσεις και ακολουθούν το Κατάρ, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αίγυπτος.

money-tourism.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά