επικαιρότητα

H E.E. θέλει εμβόλια με τιμή έως $40 τη δόσηΠοια στρατηγική ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για την εξασφάλιση εμβολίων κατά του κορωνοϊού

H Eυρωπαϊκή Ένωση δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει εμβόλια κατά του κορωνοϊού μέσω της πρωτοβουλίας COVAX γιατί θεωρεί ότι το κόστος θα είναι υψηλό, ανέφεραν δύο πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Reuters, σημειώνοντας ότι το μπλοκ είναι σε συνομιλίες με φαρμακευτικές για δόσεις κάτω από 40 δολάρια.


«Η χρησιμοποίηση του COVAX θα οδηγούσε σε υψηλότερες τιμές» σημείωσε ένας από τους δύο αξιωματούχους. Όπως τόνισε ο ίδιος, μία δόση του εμβολίου θα κόστιζε μέσω του COVAX γύρω στα 40 δολάρια, ενώ η E.E. μπορεί να αγοράσει εμβόλια σε χαμηλότερες τιμές.

Το μπλοκ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνομιλίες με διάφορες φαρμακευτικές για να έχει διαθέσιμες δόσεις εφόσον υπάρξει ένα εμβόλιο.

Επιπλέον, η Ε.Ε. θέλει να έχει εξασφαλίσει τη διάθεση εμβολίων ως το τέλος του έτους, αν είναι διαθέσιμα.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά