ροή ειδήσεων

H Εταιρεία Ακταίον Group επενδύει στην παραλία της Τσαμπίκας



H Εταιρεία Ακταίον Group που έχει επενδύσει στο νησί μας πολλά εκατομμύρια ευρώ σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής ( ΑΚΤΑΙΟΝ , ΑΜΑΛΦΙ και Σινάτρα ) και απασχολεί πάνω από 250 άτομα προσωπικό πήρε μέρος σε διαγωνισμό σήμερα που είχε προκηρύξει ο δήμος της Ρόδου για τις καντίνες και τις ομπρέλες στην παραλία της Τσαμπίκας και πήρε σε πλειστηριασμό με σημαντικό τίμημα και μεγάλο όφελος για τον Δήμο τρεις καντίνες και τρείς χώρους με ομπρέλες από τους 11 χώρους που βγήκαν στον πλειστηριασμό . Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά σε διαγωνισμό στο νησί μας για ομπρέλες και καντίνες που δεν έγιναν ευτράπελα.

Ο Ροδίτης επιχειρηματίας κ. Κώστας Αποστολίδης ο όποιος είναι ένας από τρεις ιδιόκτητες της Ακταίον Group ανέφερε στο 12vima.gr ότι τα επενδυτικά σχέδια του ομίλου για τον πανέμορφο χώρο της παραλίας της Τσαμπίκας είναι πολύ μεγάλα



«Η παρουσία της εταιρείας μας στην παραλία της Τσαμπίκας σημαίνει μεγάλες αλλαγές στην αισθητική της αφού θα συμβάλει και στην αναβάθμιση του χώρου.» Επίσης ο κ. Αποστολίδης ανέφερε πως θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και το προσωπικό που θα προσλάβει η εταιρεία μας θα είναι πάνω από 120 άτομα και θα είναι από την περιοχή της Αρχαγγέλου»



12vima.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *