ροή ειδήσεων

Μήνυση Καλογρίτσα: Τι καταγγέλλει - Ο Παππάς, ο... Λευκός Οίκος και ο μυστήριος White Porscha



Κυβερνητικοί παράγοντες και το Μέγαρο Μαξίμου επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ γνώριζαν την εικονική συμφωνία της εταιρείας του, υποστηρίζει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, σε μήνυση που κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Της Αννας Κανδύλη
Ο Χρ. Καλογρίτσας αναφέρεται στη συμφωνία με την αλλοδαπών συμφερόντων εταιρεία CCC, από την οποία του δόθηκαν 3 εκ ευρώ για να μετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του προσκομίζει email και έγγραφα.

Ενδεικτικά, σε ένα e mail που παρατίθεται στη μήνυση, με ημερομηνία 27- 8- 2016 το οποίο αποστέλλει υπεύθυνος της εταιρείας CCC προς τον Κυριάκο Τόμπρα που ενεργούσε για λογαριασμό του επιχειρηματία- εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα, αναφέρεται επί λέξει.

"Ο επικεφαλής και ο Λευκός Οίκος, και η White Porscha είχαν συμφωνήσει τα τραπεζικά στοιχεία των “φίλων” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ποιου τα στοιχεία θα χορηγηθούν μέσω του Κυπριακού Αριθμού, που είχα μοιραστεί μαζί σας. Ας παραμείνουμε σε αυτή τη φόρμουλα.
Η προκαταβολή θα πάει σε “φίλους” στα Η.Α.Ε. (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και εκείνοι με τη σειρά τους θα την στείλουν τοπικά.
Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερο να ακολουθήσουμε αυτό.
Αναμένοντας τις απόψεις σας".
Επίσης περιγράφεται λεπτομερώς ο τρόπος της καταβολής των 3 εκατομμυρίων ευρώ και τη τελική τους κατάληξη.


Το Σαβ, 27 Αυγούστου, 2016 9:49 μ.μ., ο Fouad Khoury έγραψε:

Αγαπητέ Κυριάκο

Η ιδέα δεν είναι άμεσα ή έμμεσα να καταγραφούμε σε μια συναλλαγή χρηματοδότησης, η οποία θα αφήσει ίχνος για την τελική συναλλαγή.
Οι επικεφαλής και ο Λευκός Οίκος, και η White Porscha είχαν συμφωνήσει τα τραπεζικά στοιχεία των “φίλων” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ποιου τα στοιχεία θα χορηγηθούν μέσω του Κυπριακού Αριθμού, που είχα μοιραστεί μαζί σας. Ας παραμείνουμε σε αυτή τη φόρμουλα.
Η προκαταβολή θα πάει σε “φίλους” στα Η.Α.Ε. (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και εκείνοι με τη σειρά τους θα την στείλουν τοπικά.
Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερο να ακολουθήσουμε αυτό.
Αναμένοντας τις απόψεις σας.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *