ροή ειδήσεων

Ρόδος: Προσήχθη στην Αστυνομία επιχειρηματίας που ετοίμαζε μεγάλη συναυλία



Ο επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει πλωτή εξέδρα μπροστά από το ιδιοκτησίας του μπιτς μπαρ, με την επωνυμία «Santa Marina», το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας Ρόδου
Η πλωτή εξέδρα είχε στηθεί μέσα στο νερό, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την άμμο, εκεί όπου είχαν τοποθετηθεί τα πρώτα τραπέζια για τους εκλεκτούς καλεσμένους, χωρίς όμως να τηρούνται οι αποστάσεις του 1,5 μέτρου, όπως μπορείτε να δείτε τόσο στο σχετικό βίντεο, όσο και στη φωτογραφία που ανέβασαν οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ στο Instagram, για να δείξουν ότι όλα είναι έτοιμα για το αποψινό event.

Όπως αποδείχθηκε κατά την επιτόπια αυτοψία αστυνομικών και λιμενικών δυνάμεων που έσπευσαν στην παραλία κατόπιν καταγγελιών από περίοικους, ο επιχειρηματίας δεν είχε λάβει άδεια για το στήσιμο της πλωτής εξέδρας και γι’ αυτό προσήχθη στην αστυνομία. Μάλιστα, αυτή την ώρα κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ρόδου και την Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Η δικογραφία πήγε στο λιμεναρχείο Ρόδου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποψινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Santa Marina ήταν sold out, καθώς είχαν πουληθεί εκατοντάδες εισιτήρια και υπήρχαν φόβοι ότι θα προκληθεί μεγάλος συνωστισμός.

Γι’ αυτό το λόγο είχαν τεθεί σε επιφυλακή οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού, έχοντας εντολή να προχωρήσουν σε επιτόπια έρευνα, για να διαπιστώσουν αν τηρούνται οι αποστάσεις και αν μέσα στο χώρο βρίσκεται ο επιτρεπόμενος αριθμός καθημένων.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/8/20 06:51

    Ένα μεγάλο Μπράβο στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καληωράκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/20 08:56

    ΚΡΊΜΑ ΚΡΊΜΑ ΤΏΡΑ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΊ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΎΡΑ ΠΟΥ ΑΓΌΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΊΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΏΝΗ? ΤΑ ΜΆΛΙΑ ΠΟΥ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΨΏΝΙΑ ΑΠΟΤΡΥΧΩΣΗ ΚΛΠ ΑΣ ΒΆΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΎΡΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΆΚΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ. ΕΊΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΤΑ ΊΔΙΑ Κ ΤΑ ΊΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/20 14:45

    Επιτέλους βρέθηκε ένας να κόψει την φορά σε οσους νομίζουν οτι μπορουν να κάνουν ότι γουσταρουν.. Πέρυσι όμως μετα το στυσιμο τις εξέδρας η θάλασσα γέμισε βρωμα και ξύλα.. Κανείς δεν εκανε τίποτα...πολλες βρωμιες στο βωμό του κέρδους.. Με θεα τις δεξαμενες καυσίμων... Και το βαπόρι να αδειαζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/8/20 18:34

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΡΙΟ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ; ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΡΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ 500.ΟΟΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΜΝΟΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ??ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ....ΠΕΙΝΑΕΙ???ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΗΩΡΑΚΗ!!ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ 2-3 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΟ,ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΨΕΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΗΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ!3-4 ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΡΕΜΟΣ!!~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/8/20 23:21

    ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΤΑ ΛΕΣ. ΤΙ ΚΡΊΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΈΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΎΚΟΝΟ ΤΗΝ ΡΌΔΟ. ΟΠΩΣ ΛΈΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/8/20 00:26

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΤΗ ΤΑΦΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.-ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ.ΠΑΝΤΟΥ,-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *