επικαιρότητα

Εμπρηστικά δημοσιεύματα από τουρκικά ΜΜΕ, περί δήθεν ‘προκλητικών ενεργειών’, από Ελληνικό C-130!Τέλος δεν έχουν τα εμπρηστικά δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, τα οποία συντηρούν το κλίμα έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, την ώρα βέβαια που η Αθήνα σπεύδει να συζητήσει με την Άγκυρα σχεδόν τα πάντα.

Αυτή τη φορά οι Τούρκοι ανακάλυψαν ένταση από πλευράς της Ελλάδας σε μια τυπική πτήση ενός C-130, από την Ελευσίνα στην Λάρνακα και επιστροφή στην Ελλάδα.

Όπως λένε το ελληνικό αεροσκάφος πέταξε «προκλητικά» κοντά στον τουρκικός εναέριο χώρο και τα τουρκικά χωρικά ύδατα(!) κατά το σκέλος της επιστροφής του από την Λάρνακα.

Το αεροσκάφος, όπως πάντα, γυρίζοντας πίσω στην Ελλάδα, προσγειώθηκε στη Ρόδο και παρέμεινε εκεί για διάστημα 30 λεπτών.

Πριν φτάσει όμως στη Ρόδο, το αεροσκάφος πέταξε κοντά στην Τουρκία, κάτι που για τους Τούρκους συνιστά… πρόκληση.

Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα, αναφέρει πως υπάρχουν στην περιοχή νησιά που διεκδικούνται από το νόμιμο δικαίωμα του τουρκικού λαού!

Έτσι όπως πάνε σε λίγο θα απαιτήσουν να ζητάμε και άδεια για να προσγειώνονται τα αεροσκάφη της ΠΑ στην Ρόδο!

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Ο δήμος έχει ξηλώσει ολλα τα παγκακια στην πόλη της Ρόδου. ο κ Καμπουράκης αντί να κοιτάξει να φτιάξει την πόλη δρόμους, φωτα, πλατείες συμανση. Απλως καταστρεφει. τωρα που τον έκαναν δήμαρχο ένα σύνολο πολιτών δεν τον βλέπω καθόλου έξω σε γειτονιές όπως έκανε. να μας πει τι μάρκα κόλλα έχει η καρέκλα του κ δεν μπορεί να σηκωθεί. Ευχαριστώ! Ο ξυλουργός.

M M S

M M S