επικαιρότητα

«Φρέσκος λούτσος»: Η DUO καλεί τους τουρίστες στην Ελλάδα με την πιο σέξι διαφήμιση (vid)Με ένα έξυπνο βίντεο, η DUO GREECE διαφημίζει την ασφάλεια της Ελλάδας και καλεί τους τουρίστες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της.

Μέχρι και... φρέσκο λούτσο διαφημίζει η DUO GREECE, για να προβάλει τις ομορφιές της χώρας μας, καλώντας τους τουρίστες να επισκεφθούν έναν από τους πιο ασφαλείς προορισμούς στον κόσμο!

Στο πανέξυπνο βίντεο που έφτιαξε και ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media, η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών (και όχι μόνο) δείχνει πολλές ομορφιές της Ελλάδας, με τρόπο, όμως, που παραπέμπουν σε ανδρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα.

Το βίντεο, συγκεκριμένα, αναφέρεται σε όλα αυτά τα οποία είναι «ατελείωτα». Οι θάλασσες, ο ήλιος, ο ουρανός και οι κρυφοί θησαυροί είναι μόνο μερικά από αυτά. Αλλά και το ασφαλές σεξ, που υπαινίσσεται σε κάθε σκηνή.


Αγαπημένη μας, αυτή με τον λούτσο, που προαναφέραμε...

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά