ροή ειδήσεων

Τέσσερις μήνες στο ψυγείο του νεκροτομείου της Ρόδου, αναζητούν …συγγενείς για να τον θάψουν!



Πέθανε σε ηλικία 75 ετών στη Ρόδο. Εζησε 25 χρόνια περίπου εδώ, δουλεύοντας περιστασιακά σαν ελαιοχρωματιστής, σαν κράχτης στην Παλιά Πόλη, σαν «γαμπρός» την εποχή των νυχτερινών κέντρων και της …φουλ νυχτερινής διασκέδασης του νησιού!

Ο Χουάν Πεντερνέρα πέθανε στις 15 Μαΐου του 2020 από πρόβλημα με το στομάχι του. Λέγεται πως είχε πολλά προβλήματα υγείας και δεν πρόσεχε. Αργεντίνος την καταγωγή, από μια πόλη έξω από το Μπουένος Αϊρες, βρέθηκε στη Ρόδο τυχαία και στέριωσε, χάρις στην ευγένεια αλλά και την θέληση του να πιαστεί από κάπου, όπως τουλάχιστον έλεγε.

Ελεγε πως είχε παιδιά, που ζούσανε στην Αργεντινή. Δεν είχε συγγενείς κοντά του και δεν είχε επαφή με κανέναν.

Όσοι τον γνώριζαν καλύτερα, λένε πως δεν είχε παιδιά, απλά παρουσιαζόταν έτσι για να φαίνεται πως κάποιοι ενδιαφέρονται γι αυτόν. Εστω και αν αυτοί που ενδιαφέρονται, είναι αρκετά μακριά στην Αργεντινή.

Ο Χουάν πέθανε στις 15 Μαΐου. Πέρασαν από τότε τέσσερις μήνες. Τελευταία γι αυτούς που έκανε θελήματα και του έδιναν λίγα χρήματα ή ένα πιάτο φαγητό, είχε αναφερθεί πως συγκέντρωσαν το ποσό για να γίνει η κηδεία του!

Το απίστευτο: Ο Χουάν δεν κηδεύθηκε ποτέ και η σορός του βρίσκεται σε ψυγείο στο νεκροτομείο, περιμένοντας τα χρήματα για να γίνει η κηδεία του!

skyrodos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *