ροή ειδήσεων

Ιωάννα Κουταλίδου: Η ζωή στη Ρόδο, το Fame Story και το "άκυρο" από το Voice



Η Ιωάννα Κουταλίδου αφού διέγραψε τη δική της πορεία στον κόσμο του τραγουδιού, αφού γύρισε τον κόσμο όλο με συναυλίες, έχοντας στη φαρέτρα της σπουδαίες συνεργασίες, είπε να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της στον χώρο της μουσικής.



Μετά από επτά χρόνια ζωής στη Ρόδο όπου εγκαταστάθηκε όταν ο έρωτας τής χτύπησε την πόρτα, η Ιωάννα Κουταλίδου που είχαμε πρωτογνωρίσει στο Fame Story πριν από 14 ολόκληρα χρόνια, στα 37 της πλέον, είπε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στην καριέρα της ως τραγουδίστρια.

Και πήγε στο The Voice τραγουδώντας ενώπιον της Ελεονώρας Ζουγανέλη, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.

Όμως, κανένας τους δεν την αναγνώρισε, όχι μόνο από τη φωνή αλλά ούτε και όταν γύρισαν οι καρέκλες τους, όταν εκείνη ολοκλήρωσε την ερμηνεία της.


Δεν της έδωσαν το εισιτήριο για μία νέα περιπέτεια στο ελληνικό πεντάγραμμο, κάτι που φαίνεται να της έκοψε τα φτερά και να την έπεισε ότι η επιλογή της να ζει μία ήρεμη ζωή στο νησί των Ιπποτών μαζί με τον σύντροφό της και την πέντε χρονών κορούλα της ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει.

Με τι ασχολείται στη Ρόδο; Όπως είπε και λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή του The Voice, έχει πάρει το πτυχίο της και είναι ψυχολόγος, ασκώντας το επάγγελμά της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *