ροή ειδήσεων

Ρόδος: “Με βίαζε και οι φίλοι του παρακολουθούσαν τα πάντα από το παράθυρο”



Ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας οδηγήθηκαν χθες με την δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε εις βάρος τους από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού, ένας 16χρονος κι ένας 15χρονος που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για βιασμό μιας 15χρονης, που υπέβαλε η μητέρα της.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται ακόμη δύο ακόμη άτομα και συγκεκριμένα ένας ανήλικος ηλικίας 17 κι ένας ενήλικος 21 ετών, που δεν συνελήφθησαν. Στον 16χρονο αποδόθηκε αρχικώς από τους αστυνομικούς που διενήργησαν την προανάκριση η κατηγορία του βιασμού και στους υπόλοιπους η κατηγορία της παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής.

Στην πορεία της έρευνας εξετάστηκε το ενδεχόμενο τελέσεως και των αδικημάτων της παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία και του βιασμού κατά συνέργεια. Η Εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε χθες το απόγευμα δίωξη εις βάρος του πρώτου για βιασμό και εις βάρος των υπολοίπων για συνέργεια στην πράξη αυτή. Οι δύο που συνελήφθησαν θα απολογηθούν σήμερα ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα την 29η Δεκεμβρίου 2020 το απόγευμα παρουσιάστηκε ενώπιον αστυνομικών της ζώνης ευθύνης του ΑΤ Ιαλυσού η 35χρονη μητέρα της ανήλικης και υποστήριξε ότι την 28η Δεκεμβρίου και περί ώραν 23.30 δέχτηκε ένα μήνυμα από συμμαθητή της κόρης της που της, ζήτησε να συναντηθούν για να της εκθέσει ένα σοβαρό ζήτημα.

Την 29η Δεκεμβρίου το πρωί συναντήθηκαν πράγματι και εκείνος της έδειξε μηνύματα που του έστειλε η κόρη της το προηγούμενο βράδυ και τον ενημέρωνε ότι στην Φάτνη της Σαλάκου 4 νεαροί ηλικίας από 16 έως 18 ετών την επιβίβασαν σε όχημα, που οδηγούσε ο ένας, χωρίς την θέλησή της, την έκαναν βόλτες κι αφού στάθμευσαν σε χώρο στάθμευσης της Φάτνης εξήλθαν και ο ένας, μαθητής της Β’ Λυκείου την ώθησε σε μια παράγκα και την βίασε.


Υποστήριξε ακόμη ότι ενώ την τραβούσε στην παράγκα το παιδί επιχείρησε να τηλεφωνήσει σε συγγενείς της και ότι ο 16χρονος της πήρε το τηλέφωνο και το πέταξε σε μικρή απόσταση αλλά και ότι οι άλλοι 3 ανήλικοι παρακολουθούσαν τον συμβάν και δεν τον σταμάτησαν.

Η ανήλικη κόρη της, όπως είπε, έφυγε με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει και στον δρόμο συνάντησε δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας εξάδελφος της, που την βοήθησαν να φτάσει στην οικία της. Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατέθεσε παρουσία παιδοψυχίατρου και επιβεβαίωσε τα όσα κατήγγειλε η μητέρα της.

Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι δεν ήθελε να πάει βόλτα μαζί τους και ότι ο ένας πράγματι την έπιασε από το χέρι και την έβαλε στο αυτοκίνητο χωρίς να την χτυπήσει. Πήγαν βόλτα, όπως είπε και ο ένας την πείραζε στο πόδι. Επέστρεψαν, όπως είπε, στην Φάτνη και βγήκαν από το αυτοκίνητο και έφυγε με τον 16χρονο για να μιλήσουν και του έκανε παράπονα για την συμπεριφορά του μέσα στο αυτοκίνητο καθιστώντας σαφές ότι ήθελε μόνο να κάνουν παρέα.

Πήγαν στην καλύβα και εκεί, όπως είπε, ο 16χρονος επέμενε να μπεί μέσα και την υποχρέωσε σε σεξουαλική πράξη, ενώ οι φίλοι του, όπως διαπίστωσε, παρακολουθούσαν από το παράθυρο. Εφυγε και επέστρεψε στην οικία της με την συνδρομή συγγενούς της και ενός φίλου της.

newsit

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/12/20 13:00

    ........................................ Τι ξευτιλα τι ντροποι τι ρεζιλίκι εμετός αυτά συμβαίνουν και στο νησί σας ντροποι( κάποιοι ονόμασαν το νησί των βιαστών και τον κατεκρινα... Λάθος ξευτιλα. Να μπουν ισόβια όλοι τους χωρίς καμία εξαίρεση θυμηστε την (Ελένη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/20 13:24

    ............... ... Ξευτιλισμενα ντροποι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ανώνυμε βγάλε τον σκασμό που θα βάλεις στο στόμα σου την Ρόδο επειδή κάποια αποβράσματα δεν ξέρουν τι κάνουν. Λες και στα μέρη σου βλαχε αυτά δεν γίνονται.
    Είναι καταδικαστέο αυτό που έγινε αλλά σταματήστε να βγάζετε την χολή σας στο νησί που το 99,9% των κατοίκων είναι νοικοκυραίοι και οικογενειάρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/12/20 16:41

      ροδίτη τους βλάχους μην τους πιάνεις στο στόμα σου γιατί έχουν αξία μεγαλύτερη απο πολλές γενιές παλαιότερες.... και από τον παππού σου και την γιαγιά σου που εκπαιδεύτηκαν από τους Ιταλούς και απο τους Τούρκους ...που ζουρνεψατε περιουσίες μέχρι νεοτερας και παλαιότερους λαούς που πέρασαν απο εδω πρώτον και πάλι καλά που πέρασαν απο εδω και σας φτιάξαν υποδομές για να μπορέσετε να ζήσετε πρώτα και δεύτερων να μπορείτε να υπερηφανεύεστε για κατι οχι δικό σας μετά απο τοσα χρόνια που το έχετε κάνει σας τα μούτρα σας που δεν μπορέσατε να κρατήσετε ένα νησί που θα μπορούσε να είχε την τύχη ενός κοσμήματος ανά τον κόσμο αλλά απο την απληστία σας το κάνατε σας εσάς άχριστες δεύτερες γενιές που σας μάθαν ότι το χρήμα είναι αγάπη αισθήματα φιλία μπέσα που τα ξεπουλάτε για λίγα ευρώ στην τσέπη σας...ένας πανωμερίτης ( βλαχος)που ζει χρόνια εδώ και σας έχει μάθη και απο την καλή και την ανάποδη παντα με τις εξαιρέσεις του κανόνα που υπάρχου παντού ανα τον κόσμο αλλά παντού υπάρχου τα σκατά και τα απόσκατα τα θέμα είναι για όλους μας τα ίδια παντού

      Διαγραφή
    2. Ρε καθαρόαιμε βλαχε εσύ ρε που προφανώς ζεις εδω και τρως και πινεις ανάμεσα μας γιατί ρε τόσο χολή? Λες και διαθέτεις πιστοποιητικό DNA γνήσιου ελληναρα ξεχνώντας Βούλγαρους Τούρκους κτλ . Εμείς μέχρι που πλακωσατε όλοι εσείς ειμαστων αγνοί νησιώτες που ο λόγος μας ήταν συμβόλαιο.Ουτε επιταγές ούτε γραμμάτια ούτε καζίνο λαμογιες που συνέβαιναν άλλου είχαμε ανάγκη για να επιβιωσουμε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/12/20 19:13

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΐΖΕΙ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/12/20 17:31

    ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΚΟ.ΟΛΑ ΣΤΕΙΜΕΝΑ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΥΕ .ΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΝΕΤΕ .ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΘΕΜΑ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/12/20 17:39

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΟΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ? ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΒΛΑΧΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΠ. ΤΑΚΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/12/20 18:04

    Μπαγλαμά 16:41 για τον λόγο που θίγεις γενιές! Θα σου πω το εξής!
    Το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να βιάζετε τα κακόμοιρα ζωάκια και να το παίζετε άντρες τρομάρα σας...
    Οι Τούρκοι γλεντούσαν καλά τις δικές σας γιαγιάδες και έκαναν γιουσουφάκια για τις αυλές τους...
    Άντε τράβα λοιπόν να βοσκήσεις πρόβατα αν δεν σου αρέσει η Ρόδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/12/20 22:13

      χα χα μιλησε ο φτιακας απο την πρωτεύουσα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/12/20 22:12

    τι έγινε θιχτήκαν τα ροδιτακια χα χα μωρέ αν και ιθαγενής του νησιού θα συμφωνήσω πως το χρήμα έχει θολώσει παλαιούς και τους νεότερους του τόπου που τα έχουν βρει έτοιμα και σαν κακομαθημένα παιδάκια έχουν απαιτήσεις καρδιναλίων ...θα μου πείτε φταίνε οι γονείς τους και συμφωνώ αλλά και αυτή έρμαια των παθών τους που τα πέρασαν το στης επόμενες γενιές ούτε εμείς ούτε το νησί τάιζε κανένας ο καθένας αγωνίζεται για την οικογένεια του εδω εχουμε βιασμους και εσεις σφυρατε λες και ζούμε σε άλλον πλανήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/1/21 10:16

    ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΚΟΣΜΙΚΟΤΙΤΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/1/21 19:39

    ρε τι διαβάζουμε , αυτοί που δεν είναι ικανοί να συντηρήσουν λίγα μνημεία τα οποία άφησαν οι Ιταλοί για κάποιο λόγο θεωρούν ότι είναι οικοδεσπότες και φιλοξενούν και μουσαφίρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/1/21 16:14

    Αν δεν έχεις γονείς να σε μάθουν να σέβεσαι τον συνάθρωπο σου και να μην τον βιάζεις ψυχολογικά και σωματικά αυτά γίνονται μετά κι άντε να βρείς την άκρη.

    Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά είναι ΞΕΦΤΙΛΑ για το νησί της Ρόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *