ροή ειδήσεων

Το air condition σκότωσε 27χρονη μητέρα 3 παιδιών – Χαροπαλεύει με εγκαύματα ο γιος της



Μια 27χρονη μητέρα 3 παιδιών κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της όταν σημειώθηκε έκρηξη στο air condition, ενώ ο 12χρονος γιος της χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια Ρομά κομόταν στο βράδυ στο διαμέρισμά της στο Ζεφύρι όταν σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος από το air condition. Το ζευγάρι σηκώθηκε να ελέγξει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησε έκρηξη και το σπίτι γέμισε καπνό. Ο καναπές στο σαλόνι όπου κοιμόταν ο 12χρονος τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε στο δωμάτιο.



Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας περιέγραψαν στο tvstar.gr την αγωνιώδη προσπάθεια του συζύγου να σώσει την γυναίκα του και τα παιδιά του, καθώς η πόρτα ασφαλείας και τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν άνοιγαν.

Στη ΜΕΘ ο 12χρονος

Ο πατέρας κατάφερε τελικά να βγάλει έξω τα παιδιά του τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με τον 12χρονο να φέρει εγκαύματα γ’ βαθμού. Το παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Δυστυχώς, ο πατέρας δεν κατάφερε να σώσει τη σύζυγό του. Η 27χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της, ενώ φέρεται πως έχασε τη ζωή της από ασφυξία.

newsbreak

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *