επικαιρότητα

ΚΚΕ: Άρση απαγόρευσης κυνηγιού και ψαρέματος με τήρηση των επιστημονικών πρωτοκόλλων «Ακατανόητη η απόφαση της κυβέρνησης»Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Θανάση Παφίλη και Νίκο Καραθανασόπουλο συναντήθηκε με το προεδρείο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Επίσης, συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης και οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Μακεδονίας – Θράκης, Θεσσαλίας, Κρήτης και Δωδεκανήσου.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα «σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί και οι συλλογικοί τους φορείς, τα οποία οξύνθηκαν και λόγω της απαγόρευσης του κυνηγιού, με πρόσχημα την πανδημία (του κορονοϊού)».

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το Κομμουνιστικό Κόμμα τόνισε στους εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας ότι «θεωρεί ακατανόητη την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση της κυνηγετικής δραστηριότητας και του ψαρέματος, από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι επιδημιολόγοι δε θεωρούν ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει πηγή μετάδοσης του ιού. Τόνισε ότι, όπως και στο παρελθόν, θα ζητήσει ξανά από την κυβέρνηση την άρση της απαγόρευσης, με την τήρηση όλων των επιστημονικών πρωτοκόλλων».

newsbeast

Σχόλια


Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα! Κάντε κλικ εδώ

Ακολουθήστε τα Παράπονα Ρόδου στο Google News! Κάντε κλικ εδώ

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: Είναι ζωντανός άγιος είμαι 48 χρόνων και στα 7 μου ένιωσα θαύμα πάνω μου το θυμάμαι σαν να έγινε χθες είναι άγιος (μάγκας) δυνατός όσο με έχει καλά ο Θεός θα προσπαθώ να είμαι πιστός στο τάγμα μου

mms

mms

βίντεο