ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το σατανικό σχέδιο της ερωμένης – Η άγνωστη συνάντηση με τη γυναίκα του παράνομου δεσμού της



Στη φυλακή η γυναίκα που με τις πράξεις και τα μηνύματά της, έκανε εφιαλτική την καθημερινότητα του εραστή της. Τι είπε στην σύζυγό του…

Ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες (14-01-2021) το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε μια 39χρονη Ρουμάνα που κρίθηκε ένοχη με δύο ελαφρυντικά απλής εκβίασης και οπλοκατοχής.
Πρωτοδίκως της είχε επιβληθεί, ερήμην, ποινή κάθειρξης 5 ετών και 10 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ.

Η 39χρονη φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από έναν έγγαμο Καλύμνιο για να μην αποκαλύψει την εξωσυζυγική τους σχέση στο οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Καλύμνιος διατείνεται ότι απαιτούσε να της καταβάλει 25.000 ευρώ για να μην ενημερώσει για την εξωσυζυγική τους σχέση την οικογένειά του. Του είπε ακόμη ότι είχε εξασφαλίσει ιατρική γνωμάτευση, που βεβαίωνε ότι τη βίασε.

Σε κάποια από τα μηνύματα αυτά η κατηγορούμενη ανέφερε χαρακτηριστικά «θα σε βάλω φυλακή για βιασμό, τώρα σηκώθηκα από το κρεβάτι γιατί ένιωθα μούσκεμα από αίμα», «θα με πληρώσεις ακριβά τώρα», «ζητάω 25 χιλιάδες ευρώ και να μου πεις ευχαριστώ, επειδή θα μπορούσα να ζητάω πιο πολλά… δεν νομίζω να θέλεις να σε ψάχνει η αστυνομία», «εάν δεν μου πληρώσεις αυτά που μου χρωστάς δεν θα με δεις», «εγώ θα πάω στην Κάλυμνο και θα πάρω μαζί μου έναν δικηγόρο και έναν μπράβο», «αν δεν είσαι εδώ σε μία ώρα θα βάλω την φωτογραφία σου στο ίντερνετ και θα ετοιμαστώ να πάω στην Ασφάλεια».

Σύμφωνα με την καταγγελία, σχεδόν καθημερινά, δεχόταν απειλητικά μηνύματα και κλήσεις με τα οποία τον απειλούσε ότι θα βάλει μπράβους για να τον χτυπήσουν, ότι θα του καταστρέψει τη ζωή και ότι θα πάει στην Κάλυμνο για να ενημερώσει για τη σχέση τους τη γυναίκα του.

madata.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *