ροή ειδήσεων

Ξεσηκωμός στη Νέα Σμύρνη μετά τα επεισόδια στην πλατεία – Χημικά και αναίτια βία από την Αστυνομία



Ξέφυγε η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη - Άνδρες της ΕΛΑΣ επιτέθηκαν, χωρίς να έχουν δεχτεί την παραμικρή πρόκληση, σε πολίτες


Πορεία διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Νέα Σμύρνη με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 ατόμων, μετά την αναίτια βία και τις προσαγωγές το μεσημέρι της Κυριακής.


Υπό τα χειροκροτήματα όσων βρίσκονται στα μπαλκόνια τους, εξελίσσεται πορεία στην Νέα Σμύρνη, με πολίτες να διαμαρτύρονται για το περιστατικό αστυνομικής βίας που εξελίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.



Στη συνέχεια της πορείας η Αστυνομία έκανε εκ νέου επίδειξη δύναμης, πετώντας χημικά και κρότου λάμψης για να διαλύσει τους διαδηλωτές.





Με τους πολίτες να μην μπορούν να μετακινηθούν σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 χιλιομέτρων από το σπίτι τους, οικογένειες με παιδιά επέλεξαν την πλατεία για μια βόλτα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και αρχίσαν να επιβάλλουν πρόστιμα σε οικογένειες. Όταν κάποιοι αντέδρασαν οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και η πλατεία γέμισε με αστυνομικούς που προχώρησαν και σε προσαγωγές.

Η αστυνομία λέει ότι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για την πανδημία, ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στην πλατεία. Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, ομάδα 30-40 ατόμων επιτέθηκαν με πέτρες και διάφορα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα των ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού. Στο σημείο ξέσπασαν συγκρούσεις και μέχρι στιγμής έχουν γίνει 7-8 προσαγωγές.

Όμως τα βίντεο δείχνουν τις βίαιες προσαγωγές και μάλιστα σε ένα από αυτά φαίνεται ένας νεαρός που φωνάζει “πονάω” ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να τον σέρνουν και να τον χτυπούν.

altsantiri


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *