ροή ειδήσεων

Ταχύπλοο θα προσεγγίζει και το Διαφάνι Καρπάθου – Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με Μ. Κόνσολα



Από τις 19 Απριλίου ταχύπλοο στη γραμμή Ρόδος-Κάρπαθος-Κάσος-Κρήτη θα προσεγγίζει και το Διαφάνι, το επίνειο της γραφικής Ολύμπου στο βόρειο τμήμα του νησιού, που ως τώρα εξυπηρετείται με το πλοίο της γραμμής.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ταχύπλοο πλοίο (προδιαγραφών Highspeed) το οποίο θα πραγματοποιεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα μετ΄ επιστροφής.



«Η εξαιρετική συνεργασία και συναντίληψη που έχουμε με τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την ανάγκη ενίσχυσης της ενδονησιωτικής συγκοινωνίας, επιβεβαιώνεται με τον διαγωνισμό για την κάλυψη της γραμμής Ρόδος-Χάλκη-Κάρπαθος-Κάσος-Σητεία», τονίζει ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας, και πρόσθεσε πως “υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από αυτή την εξέλιξη και θέλω για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, που έχει αντιληφθεί τη σημασία που έχει η ενδονησιωτική συγκοινωνία.

Το πιο σημαντικό είναι, πλέον, ότι στη γραμμή θα έχουμε ένα σύγχρονο και ταχύπλοο πλοίο που θα μειώσει τους χρόνους ταξιδιού και θα προσεγγίζει και το Διαφάνι στο ένα από τα τρία δρομολόγια», καταλήγει ο κ. Κόνσολας.

ertnews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/21 08:32

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΡΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ!! ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΙΜΑΝΙΑ!! ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΎΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ .ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΥ ΝΗΣΙΟΥ..ΣΤΗ ΣΗΤΕΊΑ ΠΌΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/21 10:23

    Απο την στιγμη που οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του ειναι στην Καρπαθο σιγουρα θα κανει λιμανι στο Διαφανι που ειναι το λιμανι της ιδιαιτερης πατριδας του του Ολυμπου,το σωστο ειναι να φθανει μεχρι Ηρακλειο,που εχει παντα κινηση.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *