Φταίει το γήρας ή κάτι γνωρίζει ο κ. Βερέμης για αιματηρή επίθεση στο Καστελλόριζο;Ο καθηγητής προέβλεψε (!) ότι σύντομα οι Τούρκοι θα επιτεθούν στο Καστελόριζο, θα σφάξουν και θα αιχμαλωτίσουν τους κατοίκους του σε στρατόπεδα συγκέντρωσης

Aς ξεκινήσουμε από μία παλαιότερη ομιλία ενός Κούρδου βουλευτή με καρδιά λιονταριού μέσα στη Τουρκική Βουλή.

Η ομιλία του Ferhat Emcu από το Σιρνιάκ έγινε το 2016.

Aπό τον Ian Ford


Ο γενναίος αυτός βουλευτής χαρακτήρισε δολοφόνους τους Τούρκους με τους βουλευτές που τον άκουγαν να γίνονται έξαλλοι και να ουρλιάζουν. Όμως εκείνος δεν σταμάτησε. Το video είναι συγκλονιστικό.

Η εικόνα του Κούρδου βουλευτή και κυρίως η γενναιότητά του έρχονται σε αντίθεση με τα όσα ελαφρά τη καρδία εκστόμισε πρόσφατα δημόσια ο καθηγητής Βερέμης.


Οι δηλώσεις του “Σύψα του ΕΛΙΑΜΕΠ” έγιναν από τον ομότιμο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά τη διάρκεια διαδικτυακού συνεδρίου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τίτλο «Πώς θα μειώσουμε τις συγκρούσεις στην Ανατολική Μεσόγειο».
Ο καθηγητής προέβλεψε (!) ότι σύντομα οι Τούρκοι θα επιτεθούν στο Καστελόριζο, θα σφάξουν και θα αιχμαλωτίσουν τους κατοίκους του σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Όταν το διαβάσαμε δεν το πιστεύαμε ώσπου το είδαμε και το ακούσαμε στο video που ακολουθεί το αντίστοιχο του Κούρδου βουλευτή.


Ακόμη κι εάν ο καθηγητής από τις διασυνδέσεις του έχει κάποιες τέτοιες σχετικές πληροφορίες για τους σχεδιασμούς των Τούρκων όφειλε να τις πει στους αρμοδίους του υπ. Άμυνας, στους πολιτικούς και να απευθυνθεί ίσως και στην ΕΥΠ.

Το να περιγράφει με τόσες λεπτομέρειες ένα τουρκικό σχέδιο επίθεσης σημαίνει πως κάτι τέτοιο είναι σε γνώση του οπότε θα έπρεπε να είχε τηρήσει μία υπεύθυνη στάση. Εάν απλά ο ίδιος πιθανολογεί κάτι τέτοιο θα μπορούσε ως δημόσιο πρόσωπο που είναι να κάνει απλά λόγο για τον κίνδυνο της τουρκικής απόβασης στο Καστελόριζο ή να το αφήσει να εννοηθεί.

Με το να αποκαλύπτει δημόσια και άσκεφτα ένα τέτοιο σχέδιο που θα μπορούσε να πανικοβάλει τους ακρίτες μας κατοίκους του νησιού-είτε έχει βάση αληθείας είτε όχι μπορεί να αποδοθεί μόνο στο πέρας της ηλικίας του και στην ανάγκη του για δημοσιότητα η οποία πιθανόν να αναπληρώσει την κλεισούρα του lockdown.

Aυτά είναι πράγματα δεν λέγονται δημόσια και μάλιστα με τον τρόπο που τα διατύπωσε ο κ. Βερέμης.

Ο κ. καθηγητής δεν δίστασε να προβλέψει, δημοσίως, ότι στο άμεσο μέλλον η Τουρκία θα επιτεθεί και όχι μόνο θα καταλάβει ελληνικά νησιά-και συγκεκριμένα το Καστελλόριζο-, αλλά θα βάλει και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους κατοίκους του! Διευκρίνισε μάλιστα ότι μιλάμε για το «άμεσο μέλλον» και όχι κάποια μελλοντική εξέλιξη.

Το κύριο σημείο όμως στις δηλώσεις Βερέμη είναι ότι προαναγγέλλει αιματηρή εισβολή χιλιάδων τούρκων στρατιωτών στο Καστελόριζο, σφαγή και αιχμαλωσία των κατοίκων σε ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ακριβώς επειδή η ΕΕ δεν έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας!

Η απώλεια κυρώσεων δηλαδή, είναι η αιτία της επερχόμενης τουρκικής εισβολής.

Δείτε από το 4:02:00 και μετά
Τι αναφέρει ο Θ. Βερέμης

«Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι βέβαιος, ότι ο κ. Ερντογάν είναι διατεθειμένος να κάνει κάποια απονενοημένη ενέργεια» ήταν μία από τις πρώτες φράσεις του κ. Βερέμη, που άφησε παγωμένους όσους τον άκουγαν. Απέδωσε, μάλιστα, τη διάθεση του Ερντογάν στο γεγονός ότι «ο ίδιος, αν χάσει τις επόμενες εκλογές, κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση», συμπληρώνοντας ότι «γι’ αυτό είναι διατεθειμένος να υποβάλει την Τουρκία σε τεράστιες περιπέτειες και προβλήματα».

«Δηλαδή, αν κάνει την απονενοημένη ενέργεια, και η απονενοημένη ενέργεια θα είναι μια επίθεση εναντίον του Καστελόριζου, γιατί αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο που τον απασχολεί και απασχολεί και τους στρατιωτικούς του, θα υποστεί πολλά και διάφορα» τόνισε και συνέχισε να υποσκάπτει την εθνική στρατηγική της χώρας, λέγοντας ότι «είναι βέβαιο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα τον υποβάλλουν σε πολλά εμπάργκο», αλλά υπονόησε σαφώς ότι η Ευρώπη δεν θα κάνει και πολλά πράγματα, αφού, όπως είπε, «ίσως και η Ευρώπη να τον στριμώξει, επιτέλους».

Μάλιστα, ο κ. Βερέμης προσδιόρισε χρονικά τη στιγμή κατά την οποία θα μας επιτεθεί η Τουρκία, λέγοντας ότι θα έσπευδε να το κάνει τώρα αυτό και όχι αργότερα, διότι πρέπει να γίνει «πριν από την παραλαβή των Rafale και στη συνέχεια την ανάπλαση της αεροπορίας μας, που είναι και το κύριο μέτωπο ενός πολέμου με τη γείτονα χώρα», γιατί τότε «τα πράγματα θα δυσκολέψουν και το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο».

Με δεδομένο ότι οι παραλαβές των Rafale θα αρχίσουν μέσα στον χρόνο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, είναι σαφές ότι ο κ. Βερέμης προέβλεψε μια σχεδόν άμεση επίθεση της Τουρκίας κατά της χώρας μας.

Ο κ. Βερέμης, μάλιστα, προέβλεψε «μια ενέργεια που θα καταλάβει το νησί μας», λέγοντας ότι τον απασχολεί «να μη χάσουμε ζωές Ελλήνων που θα υπερασπιστούν την ακεραιότητα της χώρας και επίσης να μη χάσουμε το νησί αυτό, το οποίο μπορεί κάλλιστα να γίνει μια απόβαση 50.000 στρατιωτών και να το καταλάβουν, να βάλουν τον πληθυσμό σε ένα στρατόπεδο συγκεντρώσεως και να πούνε μετά ‘α, αυτό είναι δικό μας, διότι έτσι’».

Παρά το ότι προέβλεψε ότι μια τέτοια επίθεση θα ήταν καταστροφική και για την Τουρκία, περιόρισε σε οικονομικό επίπεδο τις ζημίες στη γείτονα, δίνοντας με τον τρόπο αυτό σαφή περιγραφή του ποιος θα ήταν ο χαμένος και ο κερδισμένος σε αυτή τη σύγκρουση.

kourdistoportocali

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/21 01:36

    Ε τον μαλάκα και αυτόνα τον γελοίο και τους πούστηδες τους Μογγόλους μπορεί αυτοί να ξεχνάνε ποιοι είμαστε αλλά ο ελληνικός λαός δεξιός και αριστερός ξέρει πολύ καλά ότι εμείς είμαστε οι απόγονοι του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη του Κανάρη του μπουρλοτιέρη και του Μακρυγιάννη και όπως εκείνοι οι ήρωες ανέστησαν την Ελλάδα τσακίζοντας τον εχθρό έτσι και μείς αιώνια στον ίσκιο και στα χνάρια τους τα ίδια θα πράξουμε αν, όταν και όποτε χρειαστεί ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/21 09:12

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ . ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ .ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.


Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα! εδώ

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση! εδώ

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: σε λιγες μερες η πραγματικη αληθεια που εδιωξαν τους λαθρο απο τα σφαγεια... δεν φανταζεστε

mms

mms

βίντεο