ροή ειδήσεων

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις των ενστόλων για το νέο μισθολόγιο τους



Έκρινε ως απαράδεκτες τις αιτήσεις

Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι αιτήσεις των ενστόλων που ζητούσαν την ακύρωση της από 19.7.2017 πράξης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών σχετικά με το νέο μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας έκρινε ως απαράδεκτες τις αιτήσεις. Με πέντε αποφάσεις έκρινε κατά πλειοψηφία ότι η προσβαλλόμενη πράξη είναι απλή ερμηνευτική εγκύκλιος των διατάξεων του Ν. 4472/2017 και δεν είχε δημοσιευθεί στο ΦΕΚ. «Δεν σκοπεί να εισαγάγει νέες ρυθμίσεις για τα ζητήματα του νέου μισθολογίου των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και δεν έχει κανονιστικό χαρακτήρα» αναφέρει το ΣτΕ.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας είχαν προσφύγει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.Σ.Υ.Φ.Υ.),Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων( Π.Ο.Α.Σ.Υ.), η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής 2000, 417 αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., απόφοιτοι του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) και η Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.).

newsbreak

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *