Αυτές είναι οι καλοκαιρινές πτήσεις της Alitalia στη Ρόδο και τα ελληνικά νησιάΗ Alitalia επιλέγει την Ελλάδα αυτό το Καλοκαίρι και θα πραγματοποιεί εποχιακές πτήσεις, συνδέοντας το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης με τα αεροδρόμια της Ρόδου, Ηρακλείου (Κρήτης), Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Μυκόνου, Σαντορίνης, Σκιάθου, και Πρέβεζας (Λευκάδα), καθώς και το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με τη Ρόδο και αντιστρόφως.

Αναλυτικά, η Alitalia θα πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης για Ρόδο από 03 Ιουλίου έως 05 Σεπτεμβρίου (2 εβδομαδιαίες πτήσεις τον Ιούλιο και 4 εβδομαδιαίες πτήσεις τον Αύγουστο), 2 εβδομαδιαίες πτήσεις για Ηράκλειο (από 01 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου), Κέρκυρα (από 03 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου), Κεφαλονιά (από 03 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου), Ζάκυνθο (από 03 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου), Μύκονο (από 02 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου), Σαντορίνη (από 02 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου), Σκιάθο (από 02 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου) και Πρέβεζα (από 02 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου).

Η Alitalia θα συνδέει επίσης το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με τη Ρόδο δύο φορές την εβδομάδα από 03 Ιουλίου μέχρι 05 Σεπτεμβρίου.

Το ασφαλές ταξίδι ήταν πάντα η προτεραιότητά της Alitalia. Σύμφωνα με τους ισχύοντες Ιταλικούς και Διεθνείς κανονισμούς, όλα τα αεροσκάφη της Alitalia απολυμαίνονται καθημερινά με προϊόντα υψηλής απολυμαντικής ισχύος και χάρη στα  φίλτρα HEPA  και στην κάθετη κυκλοφορία του αέρα, ο αέρας στο αεροσκάφος όχι μόνο ανανεώνεται κάθε τρία λεπτά, αλλά είναι  καθαρός 99,7%, όπως σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο, επιβεβαιώνοντας ότι τα αεροπορικά ταξίδια παραμένουν ο ασφαλέστερος τρόπος ταξιδιού.

Επίσης, οι επιβάτες πρέπει να φορούν προστατευτική  χειρουργική  μάσκα από τη στιγμή της άφιξής τους στο αεροδρόμιο και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η προστατευτική  χειρουργική  μάσκα πρέπει να αντικαθίσταται με καινούργια κάθε 4 ώρες, σε περίπτωση μεγαλύτερων πτήσεων.

Το πρόγραμμα πτήσεων ενδέχεται να υποστεί αλλαγές, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλλονται από Εθνικές και Διεθνείς Αρχές, σε σχέση με την εξέλιξη του Covid-19.

money-tourism

Σχόλια


Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟ-ΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

mms

mms

βίντεο