ροή ειδήσεων

Μάνα σε απόγνωση! Της κόβουν το ρεύμα ενώ έχει δυο παιδιά με επιληψία



Έχει άνεργο σύζυγο και δύο από τα τρία παιδιά τους με επιληψία -Έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό


Σε απόγνωση έχει βρεθεί μία γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνοντας απέλπιδα έκκληση να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς το σπίτι της κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς ρεύμα και η ίδια βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η Κ.Γ. είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, εκ των οποίων τα δύο πάσχουν από επιληψία, ενώ ο σύζυγός της είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια. Η απελπισμένη μητέρα αποφάσισε να στείλει την επιστολή στον πρωθυπουργό γιατί, όπως είπε, έχει φτάσει σε αδιέξοδο, καθώς οφείλει 4.500 ευρώ στη ΔΕΗ και της έχει γνωστοποιηθεί πως, σε περίπτωση που δεν διευθετήσει την οφειλή, μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ θα προβεί σε διακοπή ηλεκτροδότησης.

Με 8μηνη σύμβαση – άνεργος ο σύζυγός της

Οπως δήλωσε η γυναίκα, o σύζυγός της δεν μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια δεν μπορεί να βρει δουλειά, ενώ η ίδια προσλήφθηκε πρόσφατα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου με 8μηνη σύμβαση. Ομως, ο μισθός της δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της οικογένειας, πόσο μάλλον για να εξοφληθεί το υπέρογκο χρέος προς τη ΔΕΗ. Ωστόσο, όπως είπε, η κατάσταση με τη ΔΕΗ έχει φτάσει σε τραγικό επίπεδο. Οπως προκύπτει από τον πιο πρόσφατο λογαριασμό, οι οφειλές της οικογένειας έφταναν τον Φεβρουάριο τα 2.129 ευρώ, ενώ πλέον το χρέος αγγίζει τα 4.500 ευρώ!


Η γυναίκα ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει, για να δοθεί μια λύση στο πρόβλημά της. «Ζητάω μια ρύθμιση και δεν μου τη κάνουν. Ζητάω μια απάντηση στο τι θα κάνω, γιατί τα παιδιά είναι επιληπτικά, διαβάζουν μέσω webex. Και εγώ η ίδια είμαι μαθήτρια στο νυχτερινό, για να βγάλω το γυμνάσιο, να βρω μια δουλειά, να μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου» δηλώνει η Κ.Γ.

newsbreak

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *