ροή ειδήσεων

Τουρισμός: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός... έως τότε self test



Όλη η Ελλάδα ένας ασφαλής προορισμός, «παγίδα» η συζήτηση περί Covid free και μη Covid free νησιά, σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χ. Θεοχάρης από το βήμα της Βουλής

«Ο εμβολιασμός κατά προτεραιότητα των εργαζόμενων του τουρισμού είναι αποφασισμένος και θα γίνει πράξη. Θα γίνει πράξη όμως όταν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των πιο ευάλωτων», σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

«Ο προγραμματισμός της ομάδας που σχεδιάζει τα εμβόλια μας έχει λάβει υπόψη», σημείωσε ο ίδιος από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας πως μέχρι να γίνει αυτό, θα υπάρχουν συχνότατα τεστ στους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο κλάδο.

Απαντώντας σε επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής, ο υπουργός υπογράμμισε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ώστε να είναι ασφαλής η χώρα και τόνισε «θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός, με υγειονομική ισορροπία και ασφάλεια».

Παράλληλα σημείωσε πως δεν έχει νόημα η συζήτηση περί Covid free και μη Covid free νησιά. «Καλώ και τους δημάρχους να μην πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Γιατί αυτή η παγίδα, αν αυξηθούν κάποτε τα κρούσματα, καταρρέει. Δεν είναι μακροπρόθεσμη επικοινωνιακή στρατηγική», είπε και προσέθεσε πως το μήνυμα είναι πως όλη η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός.

xrimaonline

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *