ροή ειδήσεων

Silversea Cruises: Με ιστορικό υψηλό ζήτησης, ανακοίνωσε κρουαζιέρες από τον Πειραιά προς Ρόδο από τις 18 Ιουνίου



Με ζήτηση στο υψηλό όλων των εποχών, η Silversea Cruises άνοιξε τις πωλήσεις για ταξίδια με το ολοκαίνουργιο Silver Moon στην Ανατολική Μεσόγειο, αναχωρώντας από την Ελλάδα από τις 18 Ιουνίου 2021. Η κορυφαία εταιρία κρουαζιέρας πολυτελείας (ultra-luxury cruise), παρουσίασε μια συλλογή από εννέα ταξίδια -διάρκειας 10 ημερών η κάθε μία-, που θα ξεκινούν και θα καταλήγουν στον Πειραιά, με προσέγγιση σε πολλούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, όπως η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μύκονος και η Κρήτη στην Ελλάδα, η Χάιφα (Ισραήλ) και η Κύπρος. Σε όλες τις κρουαζιέρες, θα μπορούν να ταξιδέψουν μόνο εμβολιασμένοι, πλήρωμα και επιβάτες.


«Όλη η ομάδα στην Silversea, οι συνάδελφοί μας στο Royal Caribbean Group και οι πιστοί μας επισκέπτες περιμένουν για αυτά τα απίστευτα νέα για πάνω από ένα χρόνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε τις γενικές πωλήσεις στα νέα δρομολόγια του Silver Moon στην Ανατολική Μεσόγειο», λέει ο Roberto Martinoli, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Silversea Cruises. «Οι φιλοξενούμενοί μας επιθυμούν να συνεχίσουν τα ταξίδια τους, όπως αποδεικνύεται από την άνευ προηγουμένου ζήτηση, που καταγράφουμε αυτήν τη στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τους φιλοξενήσουμε στην όμορφη νέα ναυαρχίδα μας, το Silver Moon, ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο. Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας Silversea και των πολύτιμων προσκεκλημένων μας, ευχαριστούμε θερμά τον αξιότιμο υπουργό Τουρισμό της Ελλάδας Χάρη Θεοχάρη, τις λιμενικές αρχές και τα άλλα διοικητικά όργανα για την πολύτιμη υποστήριξή τους για το άνοιγμα. Η Ελλάδα αποτελεί εδώ και καιρό έναν βασικό προορισμό για τη γραμμή κρουαζιέρας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε τα ταξίδια μας σε αυτό το υπέροχο μέρος του κόσμου”.

Open Deck SPA, Silver Moon

“Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της επανεκκίνησης της Silversea Cruises από την Ελλάδα”, λέει ο Χάρης Θεοχάρης.

“Για άλλη μια φορά, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τους όμορφους μας προορισμούς και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Υποστηρίζουμε πλήρως την επανέναρξη του κρουαζιέρες, καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός πυλώνας της τουριστικής μας στρατηγικής”.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ


Κατά την εναρκτήρια σεζόν της, η νέα ναυαρχίδα της Silversea, Silver Moon θα μεταφέρει τους ταξιδιώτες βαθιά στην Ανατολική Μεσόγειο, σε πολλούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της περιοχής. Για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, θα επιτρέπεται στους επισκέπτες να αφήνουν το πλοίο μόνο στις εκδρομές της Silversea, οι οποίες θα περιλαμβάνονται στον ναύλο.

Προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα συνδυασμού ταξιδιών για εκτεταμένη εξερεύνηση, η νέα συλλογή περιλαμβάνει τα ακόλουθα δρομολόγια:

Πειραιάς (Αθήνα) προς Πειραιά (Αθήνα) – 18 Ιουνίου-28 Ιουνίου Silver Moon
Το παρθενικό ταξίδι θα αναχωρήσει από τον Πειραιά (Αθήνα) στις 18 Ιουνίου σε μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως η Σύρος, η Πάρος, η Πάτμος, η Ρόδος, η Λεμεσός, το Ηράκλειο και η Μύκονος, πριν επιστρέψι στον Πειραιά (Αθήνα) στις 28 Ιουνίου. Στη Λεμεσό, το αρχαίο μεγαλείο της Κύπρου θα ζωντανέψει, καθώς οι επισκέπτες ανακαλύπτουν την Πέτρα του Ρομίου, ή το «Aphrodite’s Rock», τα συναρπαστικά ψηφιδωτά της Πάφου στο Σπίτι του Διόνυσου και τον Τάφο των Βασιλέων του 3ου αιώνα. Η προσέγγιση στη Ρόδο θα ξεκλειδώσει το μεσαιωνικό παρελθόν του προορισμού, με τους ταξιδιώτες να επιστρέφουν στο παρελθόν στην περιτοιχισμένη Παλιά Πόλη, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρων, τη Λεωφόρο των Ιπποτών και το Αρχαιολογικό Μουσείο, μεταξύ άλλων συναρπαστικών στιγμών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ξεκλειδώθηκαν μέσω του νέου προγράμματος SALT, το οποίο θα μεταφέρει τους επισκέπτες βαθύτερα σε κάθε προορισμό, παρουσιάζοντας τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες σχετικά με το φαγητό και το ποτό. Ο Πρέσβης του Προέδρου της Silversea στην Ενετική Εταιρεία, Fernando Barroso de Oliveira, θα συνοδεύσει τους επισκέπτες σε αυτό το σπουδαίο ταξίδι, για να επανασυνδεθεί με την οικογένεια της Silversea.

Πειραιάς (Αθήνα) προς Πειραιά (Αθήνα) – 28 Ιουνίου-8 Ιουλίου
Μετά την αναχώρηση του Πειραιά (Αθήνα) στις 28 Ιουνίου, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Silver Moon θα περάσουν μια μέρα στη θάλασσα, χαλαρώνοντας κάτω από τον ζεστό ήλιο της Μεσογείου – ίσως με ένα κοκτέιλ στο κατάστρωμα της πισίνας. Αφού ανακαλύψουν τις απολαύσεις της Λεμεσού στην Κύπρο, οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στο Ashdod (Ιερουσαλήμ) και τη Χάιφα (Nazareth) στο Ισραήλ, προτού ταξιδέψουν στη Ρόδο, στον Άγιο Νικόλαο και στον κόλπο της Σούδας στην Κρήτη και στη Σαντορίνη. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα πιο ιερά και σημαντικά μνημεία της ιστορίας στην Ιερουσαλήμ, όπως το Δωμάτιο του Τελευταίου Δείπνου, ο Τάφος του Βασιλιά Δαβίδ και το Αβαείο Ντόρμις, ενώ θα περιηγηθούν στην Παλιά Πόλη. Εντυπωσιακό τοπίο και χαλαρή ζωή στο χωριό θα περιμένουν στην Οία της Σαντορίνης, που θεωρείται από πολλούς, ως η πιο γραφική εικόνα των Κυκλάδων.

Το υπερπολυτελές Silver Moon παραδόθηκε τον Οκτώβριο του 2020 και θεωρείται ως το καλύτερο πλοίο της κατηγορίας. Λαμβάνοντας έμπνευση από το αδελφό της πλοίο, το Silver Muse, το Silver Moon διατηρεί την οικειότητα των μικρών πλοίων και τα ευρύχωρα καταλύματα με σουίτες που είναι ορόσημα της εμπειρίας Silversea, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στοιχεία καινοτομίας και μια σειρά από βελτιώσεις.

Με λιγότερες από 300 σουίτες, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και αναλογία πληρώματος προς επισκέπτη σχεδόν 1: 1, το Silver Moon προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα άνεσης και φυσικής απόστασης για να εξασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν με ακλόνητη εμπιστοσύνη.

Οι πλήρεις εμβολιασμοί θα είναι υποχρεωτικοί για τους φιλοξενούμενους και το πλήρωμα του Silver Moon στην Ελλάδα, αποτελώντας μέρος ενός ολοκληρωμένου, πολυστρωματικού συνόλου πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, τα οποία εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο Υγείας της Royal Caribbean Group και το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει βελτιωμένες διαδικασίες υγιεινής, παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας στα ταξίδια και αυξημένη διήθηση αέρα για να εξασφαλιστεί η παροχή φρέσκου και φιλτραρισμένου αέρα από εξωτερικούς χώρους, υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη με υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και βελτιωμένες ιατρικές ομάδες στο πλοίο.

Μέρος της δέσμευσης της Silversea να παρέχει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία και να διασφαλίζει την ευημερία των επισκεπτών, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Silver Moon θα επωφεληθούν από την πρόσφατα ενισχυμένη all-inclusive προσφορά κρουαζιέρας, η οποία περιλαμβάνει:
Διανυκτέρευση ξενοδοχείου πριν και μετά την κρουαζιέρα, ή ξενοδοχείο ημέρας, ανάλογα με το πρόγραμμα πτήσεων του προγράμματος Silversea
Μεταφορές
Χειρισμός αποσκευών
Υπηρεσία μπάτλερ σε κάθε κατηγορία σουιτών
Πολλά ανοιχτά εστιατόρια, που σερβίρουν ποικίλη κουζίνα και 24ωρη υπηρεσία φαγητού στη σουίτα
Χαβιάρι αειφόρου παραγωγής κατά παραγγελία 24 ώρες την ημέρα
Ποτά στη σουίτα και σε ολόκληρο το πλοίο, συμπεριλαμβανομένων σαμπάνιας και επιλεγμένων κρασιών, premium αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και άλλα
Απεριόριστο Wi-Fi

Δείτε όλα τα ταξίδια στη νέα συλλογή: https://www.silversea.com/lp-silversea-return-to-sailing.html

Μέρος του Royal Caribbean Group, η Silversea Cruises αναγνωρίζεται ως καινοτόμος στην υπερπολυτελή κρουαζιέρα, προσφέροντας στους επισκέπτες παροχές μεγάλων πλοίων στα οικεία σκάφη με σουϊτες: Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit , Silver Muse και Silver Moon, όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια ατμόσφαιρα ευχάριστης και απλής κομψότητας.

Τα δρομολόγια της Silversea περιλαμβάνουν και τις επτά ηπείρους και διαθέτουν πολυτελείς κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο για τη Μεσόγειο, την Καραϊβική, τα Γκαλαπάγκος, και τους δύο Πόλους, καθώς και εκατοντάδες συναρπαστικούς προορισμούς. Η Silversea προσβλέπει επίσης στην κυκλοφορία τριών νέων πλοίων εξαιρετικής πολυτελείας: Silver Dawn και δύο πλοίων κατηγορίας Evolution.

money-tourism


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *