Ξενοδοχείο δεν δέχεται μάσκες και εμβολιασμένους!Ένα ξενοδοχείο στο Isle of Wight της Αγγλίας έχει εκδώσει απαγόρευση κατά των επισκεπτών που φορούν μάσκες και υποστηρίζουν τον εμβολιασμό κατά του νέου ιού, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του το rt.com. Πρόκειται για το αρχοντικό Nightingale το οποίο στην οδηγία που εξέδωσε πρόσφατα μεταξύ άλλων τονίζει ότι «δεχόμαστε άτομα που δεν έχουν μάσκα. Οι μάσκες δεν είναι ευπρόσδεκτες».

Το ξενοδοχείο Nightingale δεν έχει απασχολήσει πρώτη φορά μιας και το 2018 στον εξωτερικό του τοίχο είχε μια πολύ εκκεντρική φωτογραφία που περιλάμβανε αστέρια, μάτια και μια γυναίκα με κόκκινα μαλλιά που χαμογελούσε με έξω τη γλώσσα. Κατόπιν καταγγελιών που έγιναν από το αρμόδιο τμήμα του τοπικού Δήμου αναγκάστηκε να αλλάξε την τοιχογραφία και να τοποθετήσει ένα πιο αποδεκτό πορτρέτο της Amy Winehouse.

φωτογραφία: www.change.org
news12

Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο για τους εμβολιασμένους από το ότι εμβολιάστηκαν και προστατεύονται, 1. με τα λεφτά του συνόλου των φορολογούμενων, χωρίς αυτοί (οι φορολογούμενοι), να ερωτηθούν, 2. χωρίς αξιολόγηση του εμβολίου, από την επιτροπή αξιολόγησης και 3. χωρίς διαπραγμάτευση, από την επιτροπή διαπραγμάτευσης. Τα παραπάνω είναι υποχρεωτικά για παθήσεις που απειλούν περισσότερους πολίτες, κάθε χρόνο και από πολύ περισσότερο φονικές παθήσεις. Η δικαιολογία: Είναι επείγον, λες και ο καρκίνος κάθεται και περιμένει να συνεδριάσουν οι Επιτροπές!!! Που ζούμε;;;

mms

mms

βίντεο