Αυτές είναι οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα για Αμερικανούς τουρίστες αυτό το καλοκαίριΟ Πειραιάς αναδεικνύεται αυτό το καλοκαίρι σε κόμβο για τις κρουαζιέρες που είναι ανοικτές για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες της σεζόν.

Επτά εταιρίες κρουαζιέρας που απευθύνονται στους Βορειο-αμερικανούς έχουν ήδη ανακοινώσει τα τελικά σχέδιά τους για ταξίδια στα ελληνικά νησιά με εκκίνηση από τον Πειραιά, και έναρξη κρουαζιέρας το Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.

Μια όγδοη εταιρία ανακοίνωσε το σχέδιό της για κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από την Κύπρο.

Ειδικότερα, στους Αμερικανούς ταξιδιώτες απευθύνονται τα ακόλουθα δρομολόγια...

-Η Celestyal Cruises ξεκινά κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 29 Μαΐου με το πλοίο Celestyal Crystal δυναμικότητας 1.200 επιβατών. Ένα δεύτερο πλοίο, το Celestyal Olympia, δυναμικότητας 1.664 επιβατών, θα ξεκινήσει δρομολόγια στην περιοχή στις 28 Ιουνίου.

-Η Silversea πρόκειται να ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου στην Ανατολική Μεσόγειο με εκκίνηση τον Πειραιά με το πλοίο Silver Moon 596 επιβατών. Θα προσφέρει κρουαζιέρες 10 διανυκτερεύσεων με προσεγγίσεις στη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Μύκονο και την Κρήτη, καθώς και στη Χάιφα και την Κύπρο.

-Η Celebrity Cruises ξεκινά στις 19 Ιουνίου στην ανατολική Μεσόγειο με το πλοίο Celebrity Apex δυναμικότητας 2.908 επιβατών. Με εκκίνηση από τον Πειραιά, θα πραγματοποιεί προσεγγίσεις σε ελληνικά νησιά στο πλαίσιο εβδομαδιαίων κρουαζιέρων που θα περιλαμβάνουν στάσεις είτε στην Κύπρο είτε στο Ισραήλ.

-Η Seabourn ξεκινά στις 3 Ιουλίου με εκκίνηση από τον Πειραιά. Τα ταξίδια θα πραγματοποιούνται με το Seabourn Ovation δυναμικότητας 600 επιβατών.

-Η Royal Caribbean θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου με προσεγγίσεις στα ελληνικά νησιά με το πλοίο Jewel of the Seas δυναμικότητας 2.191 επιβατών. Το πλοίο θα ξεκινά από τη Λεμεσσό και θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες με στάσεις στη Ρόδο, την Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη καθώς και στον Πειραιά.

-Η Norwegian Cruise Line ξεκινά στις 25 Ιουλίου με εκκίνηση από τον Πειραιά και με το πλοίο Norwegian Jade δυναμικότητας 2.200 επιβατών το οποίο θα πραγματοποιεί στάσεις σε ελληνικά νησιά.

-Η MSC Cruises ξεκινά κρουαζιέρες από την Ιταλία προς Ελλάδας τον Ιούνιο με τρία πλοία, τα MSC Orchestra, MSC Splendida και MSC Magnifica, και έχει ανακοινώσει ότι θα είναι διαθέσιμες για τους Αμερικανούς από τον Ιούλιο.

-Η Holland America ξεκινά στις 15 Αυγούστου με κρουαζιέρες από τον Πειραιά και κατεύθυνση τα ελληνικά νησιά.

tornosnews

Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο για τους εμβολιασμένους από το ότι εμβολιάστηκαν και προστατεύονται, 1. με τα λεφτά του συνόλου των φορολογούμενων, χωρίς αυτοί (οι φορολογούμενοι), να ερωτηθούν, 2. χωρίς αξιολόγηση του εμβολίου, από την επιτροπή αξιολόγησης και 3. χωρίς διαπραγμάτευση, από την επιτροπή διαπραγμάτευσης. Τα παραπάνω είναι υποχρεωτικά για παθήσεις που απειλούν περισσότερους πολίτες, κάθε χρόνο και από πολύ περισσότερο φονικές παθήσεις. Η δικαιολογία: Είναι επείγον, λες και ο καρκίνος κάθεται και περιμένει να συνεδριάσουν οι Επιτροπές!!! Που ζούμε;;;

mms

mms

βίντεο