Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις στη ΡόδοΕγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι πληρωμές επιχορηγήσεων σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Ρόδο.

Αναλυτικά, εγκρίθηκε η χορήγηση ποσού 124.944,38 ευρώ που αντιστοιχεί στο 25% της εγκεκριμένης επιχορήγησης της επένδυσης της εταιρείας VHM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.244.443,81 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.244.443,81 ευρώ, για τον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής και αναβάθμιση από 3 σε 4 αστέρων, του ξενοδοχείου ΑΤΑΛΑΝΤΗ που βρίσκεται στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου, συνολικής δυναμικότητας 52 δωματίων των 99 κλινών.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η χορήγηση ποσού 119.809,66 ευρώ που αντιστοιχεί στο 25% της εγκεκριμένης επιχορήγησης της εταιρείας ΛΙΝΔΙΑ ΠΕΥΚΟΙ ΛΙΝΔΟΣ ΑΕ, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.927.091,74 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.711.566,64 ευρώ, που αφορά στον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένα διαμερίσματα παραθερισμού πόλης ΛΙΝΔΙΑ Θάλασσα στη Λίνδο, κατηγορίας 3 αστέρων, συνολικής τελικής δυναμικότητας 90 διαμερισμάτων και 90 δωματίων των 180 κλινών.

tornosnews

Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο για τους εμβολιασμένους από το ότι εμβολιάστηκαν και προστατεύονται, 1. με τα λεφτά του συνόλου των φορολογούμενων, χωρίς αυτοί (οι φορολογούμενοι), να ερωτηθούν, 2. χωρίς αξιολόγηση του εμβολίου, από την επιτροπή αξιολόγησης και 3. χωρίς διαπραγμάτευση, από την επιτροπή διαπραγμάτευσης. Τα παραπάνω είναι υποχρεωτικά για παθήσεις που απειλούν περισσότερους πολίτες, κάθε χρόνο και από πολύ περισσότερο φονικές παθήσεις. Η δικαιολογία: Είναι επείγον, λες και ο καρκίνος κάθεται και περιμένει να συνεδριάσουν οι Επιτροπές!!! Που ζούμε;;;

mms

mms

βίντεο