ροή ειδήσεων

Survivor: Η τηλεθέαση μετά την αποχώρηση Τζέιμς και Νίκου



Το πλέον δημοφιλές ριάλιτι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που είχε συνηθίσει να απολαμβάνει τον αέρα της κορυφής, δέχτηκε πλήγμα από την αποχώρηση των δύο παικτών.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, έχοντας αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που τον είχαν οδηγήσει στον πάγκο, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στα αγωνίσματα.

Η αναπάντεχη αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευση του πολύ καλού του φίλου, ο οποίος πέρασε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ημέρες, με την ψυχολογική του κατάσταση να επιδεινώνεται λόγω των νέων δεδομένων.

Την ίδια στιγμή, στη Ρόδο επέστρεψε ο Τζέιμς Καφετζής, όπου πραγματοποιήθηκε μια φιέστα προς τιμήν του. Δεκάδες ήταν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του δημοφιλούς παίκτη.


Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον Τζέιμς ως τον νικητή του φετινού Survivor, μιας και ο νεαρός ήταν ο πιο ικανός σε στατιστικά παίκτης των μπλε, ενώ την ίδια στιγμή το τηλεοπτικό κοινό εκτίμησε την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Survivor 4: Τηλεθέαση σε... ελεύθερη πτώση

Το πλέον δημοφιλές ριάλιτι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που είχε συνηθίσει να απολαμβάνει τον αέρα της κορυφής και να "σπάει" τα μηχανάκια τηλεθέασης, δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα από την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει, η οποία είχε αρνητική επίδραση και στις προτιμήσεις του κοινού.


Το... μαθημένο σε "40άρια" Survivor είδε την πρώτη θέση του να απειλείται ξεκάθαρα από το MasterChef την περασμένη Τετάρτη, το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει το ριάλιτι επιβίωσης στην prime time ζώνη.

Το Survivor είχε σημαντική πτώση, με την τηλεθέαση να μην ξεπερνά το 25,7% στο δυναμικό κοινό, έχοντας ακόμη χειρότερη επίδοση στο γενικό κοινό.

Είναι γεγονός πως η παραγωγή και ο Ατζούν Ιλιτζαλί μόνο ευχαριστημένοι δεν μπορούν να είναι από αυτή την εξέλιξη, αναζητώντας λύσεις για να "σώσουν" την παρτίδα και να κρατήσουν ψηλά το τηλεοπτικό προϊόν, κάτι που φάνηκε και από τις αλλαγές στους κανόνες τους παιχνιδιού στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, η τηλεθέαση ήταν μεν ικανοποιητική, δεν έφτασε όμως τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που είχαμε συνηθίσει για το σόου. Συγκεκριμένα, το Survivor σημείωσε 29,5% στο γενικό σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό συγκέντρωσε 27,8%.

Αναμένεται, λοιπόν, να δούμε αν η αποχώρηση του Νίκου θα φέρει μεγαλύτερη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης στα επόμενα επεισόδια, επιβεβαιώνοντας όσους υποστηρίζουν πως Τζέιμς και Νίκος δεν ήταν απλά παίκτες του Survivor, αλλά ήταν το ίδιο το Survivor.

News247.gr 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/21 15:04

    Στα τέτοια μας με τους πανίβλάκες πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/21 16:33

      Ρε ηλίθιε εσύ πού σχολιασες αφού δεν σε αφορά το θέμα γιατί σχολιαζης ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/21 21:15

      HΛΗΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΡΕ ΤΑΧΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΑΡΕΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/21 00:23

    Φτηνό τηλερυάλιτι 4ης διαλογής για πνευματικά ανάπηρους και περιορισμένης ευθύνης τηλεθεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *