ροή ειδήσεων

Προσοχή: Αλλάζουν όλα στο WhatsApp από το Σάββατο



Προσοχή: Από το Σάββατο αναμένεται να ισχύσουν οι νέοι όροι χρήσης του WhatsApp. Ήδη, η εφαρμογή έχει ειδοποιήσει τους χρήστες. Τι προβλέπεται για όσους δεν τους αποδεχτούν

Νέοι όροι χρήσης των υπηρεσιών της WhatsΑpp θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 15 Μαΐου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, αφού η εταιρεία θα μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες χρηστών με την Facebook.

Παλαιότερα, είχε ακουστεί το ενδεχόμενο διαγραφής ή απενεργοποίησης λογαριασμών, οι οποίοι δεν θα συμφωνούσαν με τη νέα πολιτική, όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία, όμως, δεν θα πραγματοποιήσει την απειλή της. Αν και είχε ακουστεί ότι δεν θα υπάρξει διαγραφή, πάντως, φαίνεται ότι όσοι δεν αποδεχτούν τους όρους χρήσης που θέτει το WhatsApp, ενδέχεται να δουν τους λογαριασμούς τους να υπολειτουργούν.

Το θέμα της μη ορθής λειτουργίας

Το WhatsApp ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε διαγραφές λογαριασμών, που δεν έχουν κάνει δεκτούς τους όρους χρήσης του. Απλώς, θα τους στερήσει λειτουργικότητας, όπως σημειώνει η εφαρμογή. To χρονικό όριο για να δεχτεί κανείς τους όρους χρήσης της πλατφόρμας είναι η 15η Μαΐου.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο το WhatsApp διαγράφει ένα λογαριασμό, είναι όταν αυτός μένει ανενεργός για 120 συνεχόμενες μέρες. Επομένως, όσοι επιλέξουν να συνεχίσουν να έχουν την εφαρμογή εγκατεστημένη στο κινητό τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν αποδοχή των ανανεωμένων όρων χρήσης, θα έχουν μειωμένη λειτουργικότητα της εφαρμογής διαθέσιμη.



Τι είναι το WhatsApp

Το WhatsApp Messenger είναι μία ιδιόκτητη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων για smartphones. Εκτός από την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, οι χρήστες μπορούν να στείλουν ο ένας στον άλλο εικόνες, βίντεο, ήχους και μηνύματα πολυμέσων.

Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για Android, BlackBerry OS, BlackBerry 10, iOS, Series 40, Symbian (S60) και Windows Phone.

Η WhatsApp Inc ιδρύθηκε το 2009 από τους δύο βετεράνους της Yahoo!, Brian Acton και Jan Koum και η βάση της εταιρείας βρίσκεται στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

Ανταγωνίζεται με μια σειρά από ασιατικές υπηρεσίες μηνυμάτων (όπως η LINE, KakaoTalk και WeChat). Ωστόσο, το WhatsApp χειριζόταν δέκα δισεκατομμύρια μηνύματα την ημέρα από τον Αύγουστο του 2012.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, το WhatsApp έχει επηρεάσει τα SMS σε κινητά τηλέφωνα, όπως το Skype επηρέασε τις διεθνείς κλήσεις στα σταθερά.

in.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/5/21 09:08

    Βάλτε Telegram ή Signal καλύτερα από το WhatsApp και καμμία σχέση με το Facebook
    και τις βλακείες του Zuckerberg που καταγράφει και κυρίως δίνει τα στοιχεία σας παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/21 13:18

    DIGHTONE ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΖΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *