ροή ειδήσεων

Καλλιάνος: Οι 300.000 ευρώ της επικήρυξης να δοθούν σε ιδρύματα και την οικογένεια της Καρολάιν για να μεγαλώσουν το κοριτσάκι



«Τάραξε τα νερά» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος προτείνοντας τα χρήματα της επικήρυξης των δολοφόνων της Κάρολαϊν, στα Γλυκά Νερά, ύψους 300.000 ευρώ, που είχε εξαγγείλει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δοθούν σε ιδρύματα ορφανών παιδιών της χώρας και στην ίδια την οικογένεια της Καρολάϊν για να μεγαλώσουν αυτό το κοριτσάκι.


Υπενθυμίζεται, πως με κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, είχε προκηρυχθεί χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε έδινε στοιχεία και πληροφορίες για «τη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά».

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε, ληστές δεν υπήρξαν αλλά ο ίδιος της ο άντρας ήταν ο δολοφόνος, και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος πρότεινε μέσω ανάρτησής του στο facebook το ποσό να δοθεί σε ιδρύματα με ορφανά αλλά και στην οικογένεια της Καρολάϊν.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει:

«Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση, οι 300.000 ευρώ της επικήρυξης των δολοφόνων της Καρολάιν, να δοθούν αναλογικά σε ιδρύματα ορφανών παιδιών της χώρας και ένα μέρος αυτών στην ίδια την οικογένεια της Καρολάιν για να μεγαλώσουν αυτό το κοριτσάκι χωρίς να του λείψει τίποτα. Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση να προβεί σε αυτή την κίνηση».

thecaller

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *