ροή ειδήσεων

Όμιλος Hotel Brain: 14 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων μέσα στο 2021 - 2 στη Ρόδο



Ο Όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων και τουριστικών προορισμών ξενοδόχος της Ελλάδας, εμπλούτισε το portfolio του μέσα στο 2021 με την μίσθωση 14 νέων ξενοδοχείων.

Μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας HotelKeys Α.Ε., ο Όμιλος HotelBrain πλέον εκμεταλλεύεται μέσω μισθώσεων 73 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία σε 34 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το σύνολο των δωμάτιων του ομίλου ανέρχεται σε 4.100, με τις κλίνες να ξεπερνούν τις 9.200.



Εντός της τρέχουσας χρήσης 2021, ο Όμιλος προχώρησε σε μισθώσεις 4 ξενοδοχείων στην Κρήτη, 2 ξενοδοχείων στην Σαντορίνη, 2 ξενοδοχείων στην Ρόδο, 2 ξενοδοχείων στην Μαρώνεια της Αλεξανδρούπολης, 1 ξενοδοχείου στην Θάσο, 1 ξενοδοχείου στη Μύκονο, 1 ξενοδοχείου στην Πάρο και 1 ξενοδοχείου στη Κω.



Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου Πάνος Παλαιολόγος αναφέρει σχετικά:

«Το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθούμε βασίζεται αφενός στην κεντρική διοίκηση και διαχείριση και αφετέρου στην αποκεντρωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων μας. Με το τρόπο αυτό πετυχαίνουμε σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, αλλά και την εξειδικευμένη λειτουργία με διαφορετικό concept σε κάθε επιμέρους ξενοδοχείο και προορισμό. Το μοντέλο αυτό αποδείχθηκε στη πράξη λειτουργικό και αξιόπιστο και κατά τη δύσκολη περίοδο του covid-19, όπου ο κλάδος αντιμετώπισε μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Αυτό μας επέτρεψε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων μας, με σεβασμό προς τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών ακινήτων και μέσω win-win μακροχρόνιων μισθώσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ξενοδόχους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας δείχνουν, κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα και προσπαθούμε να το ανταποδίδουμε κάθε μέρα».

sofokleous10

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *